Σοκάριστικη η απάντηση της Kim Cattrall στη Sara Jessica Parker: “Δεν είσαι η οικογένειά μου. Δεν είσαι φίλη μου.”

Σχετική εικόνα

Σοκάρει η απάντηση που έδωσε η Kim Cattrall στη Sarah Jessica Parker σε κοινωνικό δίκτυο, όταν η Sarah αποφασίσε να τη συλλυπηθεί με αφορμή το θάνατο του αδερφού της πρώτης.

O αδερφός της Kim Cattrall απεβίωσε μετά την εξαφάνισή του στον Καναδά, με πολλούς φίλους και θαυμαστές να εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους.

Η Sarah Jessica Parker σχολίασε κάτω από την φωτογραφία της φίλης της γράφοντας:«Αγαπητή Κιμ, η αγάπη μου και τα συλλυπητήριά μου σε εσένα και τους δικούς σου για το θάνατο του αγαπημένου σου αδερφού».

Η 61χρονη ανάρτησε ένα κείμενο πριν από 3 ημέρες, που έλεγε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους θαυμαστές μου, τους φίλους και τους συναδέρφους μου στο Sex and the City για την υποστήριξη σε εμένα και την οικογένειά μου τις τελευταίες 72 ώρες».

Αλλά σήμερα το πρωί, ανάρτησε μία φωτογραφία που έλεγε: «Δεν χρειάζομαι την αγάπη και την υποστήριξη σου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή Sarah Jessica Parker».

Στη λεζάντα, έγραψε: «Η μαμά μου με ρώτησε σήμερα ‘Πότε αυτή η υποκρίτρια, η Sarah Jessica Parker, θα σε αφήσει ήσυχη; Οι συνεχείς επαφές σου είναι μια οδυνηρή υπενθύμιση του πόσο σκληρή ήσουν τότε και τώρα. Επέτρεψέ μου να στο ξεκαθαρίσω (αν δεν το έχω ήδη κάνει). Δεν είσαι η οικογένειά μου. Δεν είσαι φίλη μου. Γι’ αυτό γράφω για να σου πω για τελευταία φορά να σταματήσεις να εκμεταλλεύεσαι την τραγωδία μας για να αποκαταστήσεις το προσωπείο του ‘καλού κοριτσιού’».

(Visited 19 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top