Στο τιμόνι ποδοσφαιρικής ομάδας πο ρνοστάρ και κορίτσι των μπούνγκα-μπούνγκα

Ιταλίδα πο ρνοστάρ έκανε στροφή στην καριέρα της.Άφησε πίσω τις “ταινίες ενηλίκων” και αποφάσισε να ασχοληθεί με το δεύτερο αγαπημένο… σπορ των αντρών, το ποδόσφαιρο.

Και εξηγούμαστε, η 34χρονη Ιταλίδα Sara Tommasi αποσύρθηκε από τη ροζ βιομηχανία και προσελήφθη από την ερασιτεχνική ομάδα Marruvium, αναλαμβάνοντας τυπικά το managment ομάδας. Μάλιστα, για του λόγου το αληθές, ανέβασε στο twitter της και φωτογραφία από τις υπογραφές.

sara-tommasi-49-101215

Ο πρόεδρος της ομάδας μόλις την γνώρισε, εντυπωσιάστηκε από τις…ικανότητές της, και δίχως δισταγμό αποφάσισε να την προσλάβει, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ποιος ακριβώς θα είναι ο ρόλος της.Πληροφορίες θέλουν να αναλαμβάνει τη θέση της γενικής διευθύντριας.

mario17

 

Η Tommasi Tommasi είχε γίνει γνωστή για τη συμμετοχή της στα περίφημα πάρτι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι “Bunga bunga” , και όπως ήταν αναμενώμενο, είχε προκαλέσει τον θαυμασμό του Καβαλιέρε.

Η προϋπηρεσία της στο ποδόσφαιρο αριθμεί ερωτικούς δεσμούς με διάσημους ποδοσφαιριστές, ανάμεσά τους και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Ροναλντίνιο και Μάριο Μπαλοτέλι.

Sara-Tommasi-Club-Dogo1

(Visited 36 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top