Τί αποκάλυψε η Brigitte Macron για την Melania Trump, μετά την επίσκεψη της στο Λευκό Οίκο?

Η Brigitte Macron μιλάει για την Melania Trump
Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Brigitte Macron θέλησε με την επιστροφή στη χώρα της να μοιραστεί με τον κόσμο κάποιες στιγμές από αυτές που πέρασε με την Melania Trump κατά την επίσκεψή της στο Λευκό Οίκο.Η Brigitte Macron αποκάλεσε την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ «πραγματικά ευχάριστη», αλλά είπε ότι «δεν μπορεί να πάρει καμία πρωτοβουλία».

Μιλώντας στη Le Monde είπε ότι «Δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Δεν μπορεί καν να ανοίξει ένα παράθυρο στον Λευκό Οίκο. Δεν μπορεί να βγει έξω. Είναι πολύ πιο περιορισμένη από μένα. Εγώ βγαίνω καθημερινά στο Παρίσι».

Πάντως η κ. Macron είπε ακόμα ότι η Melania, η οποία φέρεται να μιλάει απταίστως πέντε γλώσσες, είναι «ευγενής, γοητευτική, ευφυής και πολύ ανοιχτή» και αναγνωρίζει ότι η δημόσια ζωή είναι δύσκολη.

Μάλιστα η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, σχολιάζοντας τα βίντεο που θέλουν την Melania να αποφεύγει τα “αγγίγματα” του Donald Trump, είπε ότι όλα ερμηνεύονται υπερβολικά. Η Melania, υποστήριξε, έχει ισχυρή προσωπικότητα, αλλά δουλεύει σκληρά για να το κρύψει. Γελάει πολύ εύκολα, αλλά μπορεί να κάνει λιγότερα από ό,τι η ίδια.

(Visited 7 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top