Τεράστια η απώλεια για τον Rob Delaney: “Έφυγε” από τη ζωή ο 2,5 χρόνων γιος του!

Ο γνωστός κωμικός ηθοποιός Rob Delaney μέσω Facebook αποκάλυψε την τραγική είδηση του θανάτου, του μόλις 2,5 ετών γιου του ύστερα από πολύμηνη μάχη που έδινε με έναν όγκο στον εγκέφαλο.

Το παιδί του έφυγε από τη ζωή τον Ιανούαριο, όμως η δυσάρεστη είδηση έγινε τώρα γνωστή αφού ο ηθοποιός κατάφερε όλο αυτό το διάστημα να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Rob Delaney, το βράδυ της Παρασκευής 9 Φεβρουαρίου ανέβασε στα social media μία φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο του, που «έχασε» και γνωστοποίησε τα δυσάρεστα νέα.

«Έχω άσχημα νέα. Ο 2,5 ετών γιος μου Henry, απεβίωσε. Ο Henry είχε διεγνώσθη με όγκο στον εγκέφαλο το 2016, αμέσως μετά τα πρώτα του γενέθλια, κάνοντας εμετούς τον έναν μετά τον άλλο και χάνοντας αρκετό βάρος. Χειρουργήθηκε για να αφαιρεθεί ο όγκος και έκανε αρκετές θεραπείες το 2017. Ο καρκίνος όμως, επέστρεψε το περασμένο φθινόπωρο και πέθανε τον Ιανουάριο. Η σύζυγός μου, τα μεγαλύτερα αδέρφια του Henry και εγώ είμαστε καταρρακωμένοι. O Henry ήταν η ευτυχία μας. Ήταν έξυπνος, αστείος και είχαμε τόσες όμορφες περιπέτειες μαζί, ειδικά όταν επιστρέψαμε στο σπίτι μετά από 15 μήνες στα νοσοκομεία. Αυτός ο όγκος και το χειρουργείο τον άφησαν με αρκετές σωματικές αναπηρίες, αλλά αμέσως έμαθε τη νοηματική γλώσσα. Η αγάπη του για τη ζωή ήταν προφανής. Είμαι έκπληκτος από την έμπρακτη αγάπη της μαμάς του Henry και των αδελφών του. Είναι ο λόγος που προσπαθώ να μην τρελαθώ με τη θλίψη. Δεν θέλω να χάσω την όμορφη ζωή τους.

Οι νοσηλευτές και οι γιατροί του NHS και οι φροντιστές που είχαμε στο σπίτι και όλοι όσοι βοήθησαν την οικογένειά μας να επιβιώσει από την ασθένεια του Henry θα είναι οι ήρωές μου μέχρι την ημέρα που θα πεθάνω.

Τέλος, σας ζητώ να σεβαστείτε την ιδιωτική ζωή της οικογένειάς μου σχετικά με αυτό το ζήτημα. Δεν έχω να πω κάτι άλλο που δεν έχω πει εδώ.

Σας ευχαριστώ, όμορφε Henry, για τον χρόνο που πέρασες μαζί μας όσο έζησες. Μας λείπεις πάρα πολύ!».

(Visited 14 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top