Την έκτη κατά σειρά ταινία τους ετοιμάζουν ο Leonardo Di Caprio & o Martin Scorsese!

 

Leonardo Di Caprio: Νέα ταινία στα σκαριά με τον Martin Scorsese! Όλες οι λεπτομέρειες
Μετά την πολυαναμενόμενη ταινία «Silence» που κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους αυτή την εβδομάδα, ο Martin Scorsese άρχισε ήδη να σκέφτεται το επόμενο φιλμ, με πρωταγωνιστή τον Leonardo Di Caprio!

Εδώ και ένα χρόνο ετοιμάζεται η μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του βιβλίου του Έρικ Λάρσον «The Devil in the White City: Murder, Magic and Madness at the Fair that Changed America» (Ο διάβολος στη Λευκή Πόλη: Φόνος, Μαγεία και Τρέλα στην Έκθεση που άλλαξε την Αμερική). Τελικά φαίνεται πως μπαίνει σε τροχιά εκκίνησης. «Προς το παρόν υπάρχει ένα σενάριο που δουλεύεται» δήλωσε ο σκηνοθέτης στην εφημερίδα Sun Media.

Ο Di Caprio και ο Martin Scorsese είχαν συνεργαστεί τελευταία φορά στην ταινία «Ο Λύκος της Γουόλ Στριτ» ενώ η ταινία «Ο Διάβολος στη Λευκή Πόλη» θα είναι η έκτη με πρωταγωνιστή τον Leonardo Di Caprio και σκηνοθέτη τον Martin Scorsese.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Τοποθετημένο το 1893, συνυφαίνει τις ιστορίες των δύο ανδρών, του Ντάνιελ Χ. Μπέρνχαμ, του αρχιτέκτονα που εκπόνησε το σχέδιο για την ανάπτυξη της πόλης του Σικάγο το 1893 στο World Fair για τον εορτασμό των 400 χρόνων από τον ερχομό του Κολόμβου στην Αμερική και του Δρ. Χένρι Χάουαρντ Χολμς, του πρώτου ίσως serial killer της Αμερικής, ο οποίος οδηγούσε τα θύματά του στο αυτοσχέδιο ξενοδοχείο «Murder Castle», το οποίο ήταν εξοπλισμένο με θάλαμο αερίων και κρεματόριο.

(Visited 16 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top