Την πολυτελή έπαυλη που παντρεύτηκαν πουλάνε η Angelina Jolie &Brad Pitt!

Angelina Jolie-Brad Pitt: Πουλάνε το Château Miraval όπου παντρεύτηκαν στη Γαλλία
Αποτέλεσμα εικόνας για angelina brad wedding photos
Μετά την αίτηση διαζυγίου το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι χωρίζει και την περιουσία του. Σύμφωνα με το «Us Magazine» ο Brad Pitt και η Angelina Jolie πουλάνε το Château Miraval, το κτήμα των 1.200 στρεμμάτων στο οποίο είχαν παντρευτεί, κάτω από άκρα μυστικότητα, το 2014.

Το κτήμα βρίσκεται στο χωριό Correns, στη Γαλλία και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, μία πολυτελή έπαυλη και έναν αμπελώνα στον οποίο το πρώην ζευγάρι εμφιάλωνε εκεί τα δικά του κρασιά. 

«Το σπίτι έχει εκτιμηθεί και πρόκειται να βγει στην αγορά από μέρα σε μέρα», είπε άνθρωπος από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού στο περιοδικό.

Αλλαγές έρχονται και στις ετικέτες των κρασιών που εμφιάλωνε το πρώην ζευγάρι. Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα στην επόμενη σοδειά, οι ετικέτες δεν θα αναγράφουν τα ονόματα των Jolie – Pitt, όπως τώρα.

«Τώρα αναγράφονται τα επίθετα τoυς Jolie- Pitt πάνω στα μπουκάλια αλλά στην επόμενη σοδειά, δεν θα αναγράφονται καθόλου τα ονόματα!», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Το ζευγάρι αγόρασε την συγκεκριμένη έκταση το 2012, για 60 εκατομμύρια δολάρια και περιλαμβάνει μία υπερπολυτελή έπαυλη, δάση, ελαιώνες και μία λίμνη.

(Visited 13 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top