Τι απάντησε η Sarah Jessica Parker στα σκληρά λόγια της Kim Cattrall

 

H απάντηση της Sarah Jessica Parker στους σκληρούς χαρακτηρισμούς της Kim Cattrall

Πραγματικά πόσο λυπηρό μπορεί να γίνει για τους θαυμαστές της σειράς όλη αυτή η κόντρα  ανάμεσα στην Kim Catrall και Sarah Jessica Parker καθώς φαίνεται να μην έχει τελειωμό αφού πριν λίγες ημέρες η πρώτη έκανε μια  ανάρτηση  που έλεγε: «Δεν χρειάζομαι την αγάπη και την υποστήριξη σου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή Sarah Jessica Parker», μιλώντας με σκληρά λόγια για τη δεύτερη!

Και τώρα έρχεται η συνέχεια στη διαμάχη με την απάντηση της SJP, η οποία ισχυρίζεται ότι ποτέ δεν υπήρξε κάποιος τσακωμός.

Σε συνέντευξή της για το People, η διάσημη ηθοποιός και σχεδιάστρια παπουτσιών είπε χαρακτηριστικά:

«Δε μίλησα ποτέ γι αυτό, είπα μόνο σε μερικούς ότι η ομάδα είχε απογοητευτεί, αφού δε θα γινόταν νέα σειρά. Ποτέ όμως δεν απάντησα στη συζήτηση που είχε η Kim με τον Piers Morgan, η οποία είχε πει πολύ σκληρά πράγματα για εμένα.

Είχαμε αυτή την εμπειρία και ήταν απίστευτη και ποτέ ξανά δε θα είναι το ίδιο. Είχαμε επαφή με το κοινό και είχαμε επαφή με την πόλη και το κοινό της και λέγαμε αυτές τις τρελές ιστορίες μεταξύ μας. Δε θέλω να το χαλάσω όλο αυτό.

Δεν μπορώ κανέναν άλλον να αναλαμβάνει το ρόλο. Οπότε δεν υπήρχε τσακωμός, όλο είναι φτιαχτό, αφού ποτέ δεν απάντησα. Και δεν σκοπεύω να το κάνω και στο μέλλον, καθώς ένιωθε να πει όσα είπε και αυτό είναι δικό της προνόμιο».

(Visited 23 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top