Τι απαντά ο Jim Carrey στο νέο σημείωμα – καταπέλτη: «Με σύστησες στην κοκαΐνη, τις πόρνες και τις ασθένειες» από την πρώην του σύντροφο του

 

Νέο σημείωμα της πρώην του Jim Carrey: «Με σύστησες στην κοκαΐνη, τις πόρνες και τις ασθένειες»
Δύο χρόνια έχουν περάσει από το θάνατο της Cathriona η οποία διατηρούσε σχέση με τον ηθοποιό Jim Carey, και η Daily Mail έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα  σημείωμα  το οποίο γράφτηκε όταν είχαν χωρίσει  και στο οποίο τον  κατηγόρουσε  πως της κατέστρεψε την ζωή, αφού εκείνος την σύστησε στην κοκαΐνη, τις πόρνες και τις αρρώστιες. Επίσης στο σημείωμα γράφει  πως την κόλλησε έρπη και τον παρακάλεσε να προσέχει περισσότερο με τα άλλα κορίτσια.

«Δεν σκέφτηκες ποτέ το στίγμα με το οποίο θα πρέπει να ζήσω για το υπόλοιπο της ζωής μου, δεν ζήτησες ποτέ συγνώμη, δεν ρώτησες ποτέ αν μπορούσες να κάνεις κάτι ή να μου πεις ότι αισθάνεσαι άσχημα γι’ αυτό. Θέλω να προσέχεις όταν είσαι με άλλα κορίτσια και να προσέχεις το σώμα σου καθώς οι πράξεις σου επηρεάζουν άλλους ανθρώπους».

Ο ηθοποιός υποστηρίζει πως εκείνη τον κόλλησε τον ιό προτού καν γνωριστούν.

Ο ίδιος μετά την αποκάλυψη του σημειώματος μίλησε ανοιχτά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter γράφοντας:«Δεν είμαι υπεύθυνος για όσα αυτοί οι απελπισμένοι άνθρωποι έφεραν ακουσίως στην επιφάνεια σχετικά με την γυναίκα που λάτρευα. Ξεκάθαρα είχα τυφλωθεί από την αγάπη μου. Όπως και να έχει πάντα θα έχω κατανόηση και συγχώρεση για την Κατ και θα συνεχίσω να εστιάζω στις πολλές ευλογίες της ζωής».

(Visited 10 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top