Τι ζήτησε η Κάιλι Μινόγκ για να παντρευτεί?

Έτοιμη να κάνει το μεγάλο βήμα και να παντρευτεί τον καλό της Τζόσουα Σας δηλώνει η Κάιλι Μινόγκ, ωστόσο, θέτει έναν όρο για να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Θα πούμε “δέχομαι”, όταν θα μπορείτε να το πείτε κι εσείς», έγραψε στα social media η Κάιλι, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τη συμπαράστασή της στην καμπάνια «Say I Do Down Under» που προωθεί θέματα ισότητας των φύλων στο γάμο.

Και όλα αυτά, την ώρα που η κυβέρνηση της Αυστραλίας εξετάζει το ενδεχόμενο διενέργειας δημοψηφίσματος για το γάμο μεταξύ των γκέι ζευγαριών.

Την ίδια άποψη συμμερίζεται και ο Τζόσουα, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Απλά δεν μπορώ να αποδεχτώ με κανένα τρόπο, είτε είναι ζήτημα ηθικής, είτε θρησκείας, ότι εγώ έχω το δικαίωμα να παντρευτώ τον άνθρωπο που αγαπάω, ενώ κάποιος άλλος όχι εξαιτίας του σεξουαλικού του προσανατολισμού».

Παρά τα πρόσφατα δημοσιεύματα που ήθελαν την 47χρονη τραγουδίστρια και τον 28χρονο ηθοποιό να έχουν παντρευτεί κρυφά κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών στην Σίφνο, η Κάιλι και ο Τζόσουα δεν έχουν περάσει ακόμα βέρες.

(Visited 7 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top