Το Δυτικό Χόλιγουντ προτείνει αφαίρεση του αστεριού του Ντόναλντ Τραμπ από τη Λεωφόρο της Δόξας

“Η ενοχλητική συμπεριφορά του στις γυναίκες και άλλες ενέργειές του δεν ανταποκρίνονται στις κοινές αξίες της πόλης του Δυτικού Χόλιγουντ”. Με τα επιχείρηματα αυτά το δημοτικό συμβούλιο του Δυτικού Χόλιγουντ προωθεί την απομάκρυνση του αστεριού του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, από τη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ.

Το δημοτικό συμβούλιο του Δυτικού Χόλιγουντ ενέκρινε ομόφωνα ψήφισμα, με το οποίο προτρέπει το δημοτικό συμβούλιο του Λος Άντζελες και το Εμπορικό Επιμελητήριο του Χόλιγουντ να αφαιρέσουν μόνιμα το αστέρι του Ντόναλντ Τραμπ από τη Λεωφόρο με τα αστέρια προς τιμήν επιτευγμάτων στη βιομηχανία του θεάματος.

Το ψήφισμα υιοθετήθηκε σε συνεδρίαση του συμβουλίου το βράδυ της Δευτέρας, με ένα από τα θέματα ημερήσιας διάταξης την «ενοχλητική συμπεριφορά του προέδρου των ΗΠΑ στις γυναίκες», μία από τις αιτίες που επισημαίνονται στην πρόταση αφαίρεσης του αστεριού.

Η τελική απόφαση εναπόκειται στο Εμπορικό Επιμελητήριο του Χόλιγουντ, το οποίο έχει προηγουμένως προβάλλει αντιρρήσεις σε αιτήματα αφαίρεσης αστεριών αμφιλεγόμενων προσωπικοτήτων, αναφέρεται σε δημοσίευμα του NME.

Τον Δεκέμβριο του 2015 αντιστάθηκε με σθένος στις εκκλήσεις αφαίρεσης του αστεριού του Μπιλ Κόσμπι από τη Λεωφόρο της Δόξας, μετά τις κατηγορίες σε βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση.

Μέχρι σήμερα, δεν έχει απομακρυνθεί αστέρι από τη Λεωφόρο της Δόξας.

Το αστέρι του Ντόναλντ Τραμπ στη «Λεωφόρο της Δόξας» έχει γίνει στόχος βανδαλιστών πολλές φορές από το 2016 και πιο πρόσφατα στις 25 Ιουλίου. Ο δράστης χρησιμοποίησε αξίνα, με την οποία έκανε κομμάτια το αστέρι.

Ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ απέκτησε αστέρι στη «Λεωφόρο της Δόξας» το 2007, όταν ήταν παρουσιαστής του τηλεοπτικού reality show The Apprentice.

Πηγή: www.protothema.gr

(Visited 11 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top