Το ξέφρενο πάρτι των Jon Snow και Daenerys στους δρόμους της Ιταλίας για τους Dolce & Gabbana

O οίκος Dolce & Gabbana επέλεξε τους Kit Harrington και Emilia Clarke (δηλαδή τους τηλεοπτικούς Jon Snow/Aegon Targaryen και  Daenerys Targaryen) για τη νέα διαφημιστική καμπάνια των αρωμάτων του.

Το αγαπημένο μας δίδυμο όμως δεν εμφανίζεται μαζί στην οθόνη. Αντί αυτού, βλέπουμε τους ηθοποιούς σε δύο ξεχωριστά, αλλά όμοια, βίντεο – διαφημίσεις.

Όπως και να έχει, και οι δύο κάνουν βόλτες σε υπαίθριες αγορές στην Ιταλία, χορεύουν μαζί με τους ντόπιους, δοκιμάζουν την τοπική κουζίνα και δείχνουν απλώς υπέροχοι σε ένα concept που συνδυάζει την σύγχρονη εποχή με την νοσταλγική αισθητική που χαρακτηρίζει την Ιταλία.

Η Emilia αποχωρίζεται το χαρακτηριστικό πλατινέ ξανθό της μητέρας των δράκων, κάνει στροφές με στενό μαύρο φόρεμα και εκπληκτικό μακιγιάζ σε nude αποχρώσεις και μας θυμίζει σε μεγάλο βαθμό Ιταλίδα. Πρωταγωνιστεί στο λανσάρισμα του The One Eau de Toilette.

Ο πολυαγαπημένος μας Kit, από την άλλη, είναι αξύριστος, με περιποιημένα τα μακριά σγουρά μαλλιά του και ένα εκπληκτικό κοστούμι που τον κάνει να μοιάζει επιμελώς ατημέλητος στον τέλειο βαθμό. Εκείνος, προωθεί το γνωστό και αγαπημένο The One for Men.

 

(Visited 5 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top