Το come back της Kim Kardashian!

Kim Kardashian: Επέστρεψε στα social media προκαλώντας τον ενθουσιασμό των θαυμαστών της

H πρωταγωνίστρια των τηλεριάλιτι Kim Kardashian επέστρεψε στα social media και συγκεκριμένα στο Facebook, για πρώτη φορά μετά τη ληστεία με θύμα την ίδια στο Παρίσι τον περασμένο μήνα, γεγονός που την οδήγησε στην απόφαση να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

H επιχειρηματίας που κερδίζει εκατομμύρια δολάρια χάρη στα προφίλ και στους λογαριασμούς που διαθέτει στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης όπως το Twitter και το Instagram όπου την ακολουθούν δεκάδες εκατομμύρια φίλοι, έκανε τρεις αναρτήσεις στο Facebook αργά χθες το βράδυ. Σε καμία εξ αυτών δεν αναφέρθηκε στα δραματικά γεγονότα που βίωσε στη γαλλική πρωτεύουσα.

Αντ’ αυτού ανέβασε έναν σύνδεσμο με παλαιότερα βίντεο την οικογένειας Kardashian να γιορτάζει το Halloween, ένα link με ιδέες του προσωπικού της βοηθού με αποκριάτικα κοστούμια, ενώ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και μια παλιά φωτογραφία της ίδιας που κάθεται και κοιτάζει το κινητό της τηλέφωνο.

Οι θαυμαστές της Kim Kardashian από κάθε γωνιά του κόσμου την καλωσόρισαν και με μηνύματα στη γαλλική, την ισπανική, την πορτογαλική και την αγγλική γλώσσα εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για την επιστροφή της.

(Visited 18 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top