Τρόμος… μετά μουσικής

Ο Τζον Κάρπεντερ ολοκλήρωσε την ηχογράφηση του νέου του άλμπουμ που εγγυάται να σας “κόψει το αίμα”…

Η καινούργια δισκογραφική του δουλειά θα αποτελέσει συνέχεια του ντεμπούτου άλμπουμ του με τίτλο Lost Themes που κυκλοφόρησε το 2014.

Ο θρυλικός σκηνοθέτης ταινιών τρόμου προσδιόρισε την κυκλοφορία του Lost Themes II στις 15 Απριλίου μέσω της ετικέτας Sacred Bones Records, το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο ως προ-παραγγελία στα iTunes. Για τους φίλους του βινυλίου θα κυκλοφορήσει μάλιστα σε περιορισμένα αντίτυπα και σε λευκό/μωβ δίσκο από την Transmission Records.

Το πρώτο του άλμπουμ είχε τύχει καλής αποδοχής και κριτικών, γεγονός που έπεισε τον Κάρπεντερ να υποστηρίξει τη δεύτερη απόπειρά του στη μουσική βιομηχανία και με ζωντανές εμφανίσεις. Ανάμεσα σε αυτές, το ATP Iceland Festival (1 – 3 Ιουλίου) αλλά και κάποιες σε Μάντσεστερ και Λονδίνο τον Οκτώβριο.

MOND013LP

Στο Lost Themes II επιστρέφουν ο Κόντι Κάρπεντερ και ο Ντάνιελ Ντέιβις – γιος και βαφτισιμιός του αντίστοιχα – σε επίπεδο σύνθεσης. Οι τρεις τους δούλεψαν μαζί στην ίδια πόλη αυτή τη φορά, κάτι που δεν είχε συμβεί στο πρώτο άλμπουμ. Ο ήχος θα βασίζεται και πάλι στο συνθεσάιζερ, που είναι το σήμα κατατεθέν του δημιουργού, αλλά θα περιέχει πλέον και αρκετά μέρη με ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα.

Τα κομμάτια που θα περιλαμβάνονται στο Lost Themes II είναι τα εξής:

1. Distant Dream (3:51) 2. White Pulse (4:21) 3. Persia Rising (3:40) 4. Angel´s Asylum (4:17) 5. Hofner Dawn (3:15) 6. Windy Death (3:40) 7. Dark Blues (4:16) 8. Virtual Survivor (3:58) 9. Bela Lugosi (3:23) 10. Last Sunrise (4:29) 11. Utopian Facade (3:48)

carpenter-01

Επιμέλεια : Γιάννης Μουτσόπουλος

 

Πηγή : Free Sunday

(Visited 62 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top