Όλη η καριέρα της Julia Roberts μέσα σε 9 λεπτά με υπογραφή “The Late Late Show”

 

Η Julia Roberts αναπαριστά όλη την καριέρα της σε ένα βίντεο μόλις 9 λεπτών!

Η Julia Roberts την Τετάρτη ήταν καλεσμένη  στην εκπομπή «The Late Late Show» του James Corden.   Αποφάσισαν να κάνουν μαζί αναπαράσταση κάποιες σκηνές από τις διασημότερες ταινίες της. Ξεκινώντας από τον αξέχαστο ρόλο της στο Notting Hill, η 49χρονη ηθοποιός έπαιξε στη συνέχεια μερικές χαρακτηριστικές σκηνές από ταινίες όπως τα Runaway Bride, Steel Magnolias, Charlie Wilson’s War, Mystic Pizza, Pretty Woman, Hook, Erin Brockovich, The Pelican Brief, και Sleeping With the Enemy.

Όταν ήρθε η σειρά των Oceans 11 και 12, ο James Corden εμφανίστηκε με ένα εντελώς αλλόκοτο σύνολο. «Τι κάνεις», τον ρωτά η Τζούλια Ρόμπερτς. «Κάνω τον George Clooney! Έχω καφέ, τεκίλα και κανα δυό τέτοια», απαντά ο παρουσιαστής, αναφερόμενος στις διαφημίσεις του ηθοποιού και τα δίδυμα παιδιά του με την σύζυγό του Amal Alamuddin.

Ωστόσο η καλύτερη στιγμή ήταν όταν έκαναν αναπαράσταση την σκηνή από την ταινία My Best Friend’s Wedding. Αφού είπε ξανά την περίφημη ατάκα όπου παρακαλεί τον κολλητό της να επιλέξει εκείνη αντί για την Cameron Diaz, ο Corden τραβά ένα μικρόφωνο και αρχίζει να τραγουδά το «Say a Little Prayer». Η Julia Roberts  ξεσπά σε γέλια και αρπάζει αμέσως μετά επίσης ένα μικρόφωνο και συνεχίζει το τραγούδι.

(Visited 12 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top