«9-1-1»: Νέα επεισόδια στο FOX

Η ομάδα πυροσβεστών, αστυνομικών και ανταποκριτών πρώτης γραμμής του Λος Άντζελες επιστρέφει με νέες, δυνατές ιστορίες στο FOX. Από τους δημιουργούς Ryan Murphy, Tim Minear και Brad Falchuk και με πρωταγωνίστρια την βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Angela Bassett, το συναρπαστικό αστυνομικό δράμα «9-1-1» επιστρέφει με τα νέα επεισόδια του 5ου κύκλου από την Τρίτη 17 Μαΐου και κάθε Τρίτη στις 21.50, αποκλειστικά στο FOX! Το FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

H επιστροφή της σειράς βρίσκει την Athena (Angela Bassett), τον Bobby (Peter Krause) και την ομάδα του σταθμού 118 σε εγρήγορση, καθώς προσπαθούν να σώσουν μια οικογένεια σε ένα φορτηγάκι, στο οποίο έχει τοποθετηθεί βόμβα, η οποία θα εκραγεί αν το όχημα μειώσει ταχύτητα. Παράλληλα, ο Eddie (Ryan Guzma) έρχεται αντιμέτωπος με μια δύσκολη μετάβαση στη νέα του δουλειά, ο Buck (Oliver Stark) παίρνει μια παρορμητική απόφαση για τη σχέση του και η Hen (Aisha Hind) δεν είναι πρόθυμη να δεχτεί το νέο της συνεργάτη στη θέση του Chimney (Kenneth Choi).

«9-1-1»

ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ 17 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 21.50

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ FOX

Τα νέα επεισόδια «9-1-1» θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: Τη σελίδα του FOX στο Facebook www.facebook.com/FOXtvGR/ Το κανάλι του FOX στο YouTube https://www.youtube.com/channel/FoxGreece

Το Instagram account @fox_greece

Photos © 2021 Fox Media LLC

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

(Visited 6 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top