Συνέλαβαν ζευγάρι που έκανε έρωτα στην…ρόδα λούνα παρκ

Ομολογουμένως, ο έρωτας σε ταξιδεύει. Σε πηγαίνει σε άλλες πολιτείες, σε άλλους κόσμους, σε πηγαίνει όμως και στον ουρανό, αλλά ένα νεαρό ζευγάρι στο Λος Άντζελες θέλησε να βρεθεί στην κυριολεξία στα σύννεφα και να κάνει έρωτα. Η ιδέα του, όμως, να επιδοθεί δημόσια σε ερωτικές περιπτύξεις σε μια ρόδα λούνα παρκ δεν άρεσε στους αστυνομικούς.

Ένα ζευγάρι στο Λος Άντζελες θέλησε να απογειώσει τον έρωτά του στα ύψη και ανακάλυψε πώς θα το κάνει. Ο 27χρονος Philip Frank Panzica από το Χιούστον και η 21χρονη Chloe Scordianos από το Λονγκ Άιλαντ, επισκέφθηκαν το λούνα παρκ High Roller Ferris στο Λος Άντζελες και, αφού ανέβηκαν στην ρόδα, που έχει ύψος 167 μέτρα, έβγαλαν τα ρούχα τους και άρχισαν να επιδίδονται σε ερωτικές περιπτύξεις.

13972107251201177011

Αρκετά άτομα, που ήταν επίσης στη ρόδα του λούνα παρκ, κατέγραφαν το ζευγάρι με το κινητό τους, αλλά, εκείνο συνέχισε ανενόχλητο τα ερωτικά παιχνίδια, ακόμα και όταν πάτησε στη γη. Αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο ζήτησαν από τους δύο νέους να ντυθούν, όμως εκείνοι κάπνιζαν και αρνήθηκαν να συμμορφωθούν στις υποδείξεις των οργάνων της τάξης.

Σύμφωνα με τα σχετικά δικαστικά έγγραφα, που δημοσιεύτηκαν στον Τύπο στις ΗΠΑ, το θερμόαιμο ζευγάρι κατέβαλε ως εγγύηση το ποσόν των 3.000 δολαρίων για να αποφύγει την φυλακή, μέχρι την δίκη του που θα γίνει τον Μάρτιο. Στην πολιτεία της Νεβάδα το σεξ σε δημόσιο χώρο τιμωρείται με φυλάκιση από ένα μέχρι τέσσερα χρόνια και με χρηματικό πρόστιμο ύψους 5.000 δολαρίων.

36360-569-1(3)

Πάντως, στις ΗΠΑ υπάρχουν σχετικά site που ωθούν τα ερωτευμένα ζευγαράκια να κάνουν σεξ στις ρόδες των λούνα παρκ και, μάλιστα, τα συμβουλεύουν να έχουν μαζί τους και κουβέρτες.

img_8759

(Visited 114 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top