Έρχεται το πρώτο εστιατόριο.. γuμνιστών

Τις πόρτες του ανοίγει το εστιατόριο γuμνιστών στην βρετανική πρωτεύουσα, μετά την επιτυχία που γνώρισε το είδος στις ΗΠΑ.

Οι πελάτες θα μπορούν από τον ερχόμενο Ιούνιο να τρώνε γυμνοί, αν το επιθυμούν. Ονομάζεται The Bunyadi, βρίσκεται στην καρδιά του Λονδίνου, σε τοποθεσία που παραμένει άγνωστη.

Οι πελάτες όταν θα περνούν την πόρτα της εισόδου θα μπαίνουν σε έναν χώρο όπου θα μπορούν να γδύνονται και θα περνούν στην αίθουσα ντυμένοι με μια ρόμπα. Αν το επιθυμούν, θα μπορούν να το βγάζουν στη διάρκεια του γεύματος. Παραβάν από μπαμπού θα χωρίζουν τα τραπέζια ώστε οι πελάτες να νοιώθουν άνετα.

naked plaza damas restaurant

Αλλά η εμπειρία δεν θα σταματάει εδώ. Το εστιατόριο θα σερβίρει σε πιάτα από άργιλο και τα μαχαιροπήρουνα θα τρώγονται. Η αίθουσα θα φωτίζεται μόνο από κεριά και δεν θα υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα και λάμπες.

“Πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να μπορούν να ζήσουν την εμπειρία μιας νύχτας χωρίς ακαθαρσίες: δεν θα υπάρχουν χημικά πρόσθετα, δεν θα υπάρχουν τεχνητά χρώματα, δεν θα υπάρχουν τηλέφωνα, δεν θα υπάρχουν ρούχα αν το επιθυμούν. Η ιδέα είναι να ζήσουν μια πραγματική εμπειρία απελευθέρωσης”, δηλώνει ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Seb Lyall, στο site Londonist.

Το αντίστοιχο εστιατόριο στο Μανχάτταν της Νέας Υόρκης:

nudiste-manhattan

nudiste-new-york

(Visited 32 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top