Διαζύγιο παίρνουν ο Sean Penn και η Leila George που παντρεύτηκαν στην καραντίνα

Μπορεί ο Sean Penn και η Leila George να παντρεύτηκαν μόλις πριν από έναν χρόνο εν μέσω κορωνοϊού, μέσω Zoom κλήσης με τον λειτουργό στο σπίτι του ηθοποιού, ωστόσο αποφάσισαν να χωρίσουν.

Ωστόσο, το πρώην ζευγάρι εθεάθη μαζί να περνάει την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, κάτι ασυνήθιστο για δύο ανθρώπους, οι οποίοι πριν από λίγο καιρό αποφάσισαν να μη συνεχίσουν την κοινή τους πορεία.

Μετά την αίτηση του διαζυγίου της George, στην υπόθεση είχε οριστεί ένας προσωρινός δικαστής, τον οποίο το ζευγάρι επέλεξε ως τον ιδιωτικό τους δικαστή, που θα επιμεληθεί την υπόθεση. Όπως αναφέρουν τα έγγραφα του δικαστηρίου που προσκόμισε το People, ο Penn θα πληρώσει ένα ποσό για να κρατήσει τον δικαστή Scott Gordon στις υπηρεσίες του, συμπεριλαμβανομένων των 950 δολαρίων την ώρα που λαμβάνει ως αμοιβή.

Στην ουσία, ο προσωρινός δικαστής είναι μία υπηρεσία που επιτρέπεται στην πολιτεία της Καλιφόρνιας, ώστε η υπόθεση να προχωρήσει πιο γρήγορα, δεδομένων των χιλιάδων δικαστηρίων που δεν έχουν ακόμα εκδικαστεί.

Από τη στιγμή που το ζευγάρι έκανε αίτηση διαζυγίου, έχει φωτογραφηθεί μαζί σε διάφορες περιστάσεις, ενώ πριν από λίγες ημέρες, όπως προαναφέρθηκε, ο Sean Penn ταξίδεψε στη γενέτειρα της ηθοποιού, την Αυστραλία, για να περάσουν μαζί τις γιορτές.

Για τον Penn είναι το τρίτο διαζύγιο που θα βγάλει, καθώς στο παρελθόν ήταν παντρεμένος με τη Madonna και αργότερα με την ηθοποιό Robin Wright, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά.

Πηγή: govastileto.gr

(Visited 2 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top