Επιστρέφει το Criminal Minds;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Variety, η τηλεοπτική σειρά “Criminal Minds” επιστρέφει για λογαριασμό της Paramount Plus.

Αν και το project βρίσκεται ακόμη σε αρχικό στάδιο, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η showrunner και εκτελεστικός παραγωγός Erica Messer έχει συμφωνήσει ήδη και τα CBS Studios και ABC Signature θα αναλάβουν την παραγωγή.

Η σειρά δημιουργήθηκε από τον Jeff Davis, έγινε γρήγορα δημοφιλής και ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2020, μετά από 15 σεζόν και 324 επεισόδια.

Criminal Minds

Οι χαρακτήρες του Criminal Minds είναι έξυπνοι, γεμάτοι χιούμορ, αλλά με μία σπάνια ειδίκευση: να διεισδύουν στο δαιδαλώδες μυαλό των πιο επικίνδυνων κακοποιών. Μέλη μιας επίλεκτης ομάδας ψυχολόγων του FBI, ο αναλυτής Τζέισον Γκίντεον και οι ικανοί συνεργάτες του γνωρίζουν πώς να συνθέτουν την προσωπικότητα και να “διαβάζουν” τις σκέψεις μανιακών δολοφόνων, με βάση τη μέχρι τώρα δράση τους. Σκιαγραφώντας το ψυχολογικό προφίλ και διερευνώντας τα κίνητρα που οδηγούν έναν εγκληματία στην πράξη του, επιχειρούν έτσι να προλάβουν το επόμενό του χτύπημα.

Στο Criminal Minds πρωταγωνιστούσαν μεταξύ άλλων, οι ηθοποιοί Joe Mantegna, Paget Brewster, Aisha Tyler, Kirsten Vangsness, Matthew Gray Gubler, A.J. Cook, Adam Rodriguez και Daniel Henney, ενώ μένει να δούμε ποιοι από αυτούς θα δεχτούν να επιστρέψουν στην επιτυχημένη σειρά.

Πηγή: watchandchill.gr

(Visited 12 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top