From Scratch: Ανακοινώθηκε το καστ της νέας μίνι σειράς του Netflix

Το βιβλίο της Tembi Locke με τίτλο “From Scratch”, γίνεται μίνι σειρά από το Netflix και το δίκτυο ανακοίνωσε το καστ.

Η σειρά θα ασχολείται με το πώς ο έρωτας και η ανθρωπιά μας μπορούν να καταρρίψουν σύνορα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το βιβλίο αποτελεί την αυτοβιογραφία της Locke και παρουσιάζει μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία.

Ακολουθούν οι ηθοποιοί, καθώς και οι ρόλοι που θα υποδυθούν, ενώ σύντομα θα γνωρίζουμε και την ημερομηνία πρεμιέρας.

Η Ζόι Σαλντάνα (Φύλακες του Γαλαξία, Avatar) υποδύεται την Έιμι Γουίλερ, μια νεαρή γυναίκα από το Τέξας που καταφτάνει με μάτια ορθάνοιχτα στην Ιταλία, αναζητώντας μια ζωή γεμάτη ομορφιά και περιπέτεια. Ένας απρόσμενος έρωτας με έναν γοητευτικό Σικελό, τον Λίνο, της μαθαίνει να ζει μια ζωή γεμάτη αγάπη, πάθος για έρωτα, τέχνη και φαγητό.

Ο Εουτζένιο Μαστραντρέα (La Fuggitiva, The Girl from last century) υποδύεται τον Λίνο, έναν Σικελό σεφ που μεγάλωσε μεταφράζοντας τα βράδια λογοτεχνία, αφού πέρασε καιρό μαζεύοντας με τον πατέρα του σκόρδα και ελιές στους αγρούς της Σικελίας και μαθαίνοντας να μαγειρεύει στον φούρνο της μητέρας του. Ο Λίνο αψήφησε 100 χρόνια παράδοσης, εγκαταλείποντας τους αγρούς για να γίνει σεφ. Μέσα από τον έρωτα της γυναίκας του, μπορεί και πραγματοποιεί το όνειρό του πριν από το τέλος της ζωής του.

Η Ντανιέλ Ντεντγουάιλερ (Watchmen, The Harder They Fall) υποδύεται τη Ζόρα, τη μεγαλύτερη αδελφή και καλύτερη φίλη της Έιμι. Παρόλο που συχνά αγανακτεί με τη μικρή της αδελφή που καταφέρνει να κάνει τους γονείς τους να αποδέχονται την ανυπακοή της, ταυτόχρονα την ενθαρρύνει με αγάπη. Με καυστικό χιούμορ, είναι ο πιο ισχυρός σύμμαχος της Έιμι στην οικογένεια.

Ο Κιθ Ντέιβιντ (Οικογένεια Γκρίνλιφ, Welcome to the Blumhouse) υποδύεται τον Χέρσελ, πρώην ακτιβιστή για τα ανθρώπινα δικαιώματα και πατέρα της Έιμι. Ο Χέρσελ είναι ένας ειλικρινής άνθρωπος που αφήνει τα παιδιά του να κάνουν τις δικές τους επιλογές, αλλά δεν τους λέει ανοησίες όταν θεωρεί ότι θα κάνουν λάθος. Μεγάλωσε δύο ξεροκέφαλες νεαρές γυναίκες. Παρόλο που ξαναπαντρεύτηκε και είναι ευτυχισμένος, δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το διαζύγιό του με τη μητέρα της Έιμι.

Η Κελίτα Σμιθ (The Bernie Mac Show, Z Nation) υποδύεται τη Λιν, την πολύ αστεία μητέρα της Έιμι που ασκεί κριτική σχεδόν σε κάθε πτυχή της ζωής της κόρης της. Η Λιν παραχώρησε την επιμέλεια των κοριτσιών στον Χέρσελ μετά το διαζύγιό τους και την τελευταία δεκαετία νιώθει ενοχές και μετανιώνει αυτήν την απόφαση.

Η Τζούντιθ Σκοτ (Αγαπητοί Λευκοί, Snowfall) υποδύεται τη Μαξίν, τη γυναίκα του Χέρσελ και μητριά της Έιμι. Η Μαξίν μεγάλωσε ουσιαστικά την Έιμι και τη Ζόρα κατά τα εφηβικά τους χρόνια και είναι απόλυτα αφοσιωμένη προς αυτές.

Η Λουτσία Σάρντο (Nastro d’Argento, Picciridda) υποδύεται τη Φιλομένα, τη μητέρα του Λίνο. Η Φιλομένα είναι άρρηκτα δεμένη με την κουλτούρα της παράδοσης της Σικελίας, αλλά καταφέρνει να βρίσκει έξυπνους τρόπους να παραβλέπει την πατριαρχική ιεραρχία της χώρας και του γάμου της.

Ο Πάριντε Μπενασάι (Felicia Impastato, La Fuitina Sbagliata) υποδύεται τον Τζάκομο, τον πατέρα του Λίνο. Ο άντρας αυτός, που έχει τελειώσει το δημοτικό, αφιέρωσε τη ζωή του στην καλλιέργεια σκόρδου και ελιάς για να προσφέρει τα προς το ζην στην οικογένειά του. Είναι ένας περήφανος πατέρας και διαφωνεί που ο γιος του δεν αναλαμβάνει την οικογενειακή επιχείρηση.

Η Ρομπέρτα Ρίγκανο (I Know This Much Is True) υποδύεται την αδελφή του Λίνο, Μπιάτζα. Νιώθει ότι ο Λίνο την εγκατέλειψε αλλά και περήφανη που εκείνος κατάφερε να φύγει από το σπίτι. Είναι επίσης πληγωμένη και θυμωμένη με τον εαυτό της που, αποδεχόμενη με πολλούς τρόπους την πατριαρχική τάξη, έχασε την ευκαιρία να είναι χαρούμενη και να έχει μια διαφορετική ζωή.

Πηγή: watchandchill.gr

(Visited 18 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top