Η αδελφή του Freddie Mercury πουλάει το διαμέρισμά της στο Λονδίνο

Η Kashmira Bulsara, η νεότερη αδελφή του Freddie Mercury, έβγαλε προς πώληση το διαμέρισμά της στο Λονδίνο και η τιμή του ανέρχεται σε 4,75 εκατομμύρια λίρες.

Το διαμέρισμα, το οποίο περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια, τρία μπάνια, τραπεζαρία, κουζίνα, αίθουσα υποδοχής και σοφίτα, βρίσκεται στον τελευταίο όροφο κτηρίου του 1836 που έχει θέα στους κήπους του Hyde Park του Λονδίνου.

«Είναι εξασφαλισμένο πως όλο τον χρόνο η θέα που βλέπει αυτός που βρίσκεται μέσα στο σπίτι δεν παρεμποδίζεται από τίποτα. Είναι ένα πολύ φωτεινό διαμέρισμα που μπροστά του δεν βρίσκονται άλλα κτίρια» είπε ο μεσίτης που έχει αναλάβει την πώληση.

Η αδελφή του frontman των Queen είχε αγοράσει το σπίτι το 2005 και είχε δηλώσει τότε «Ο Freddie πάντα ένιωθε το Λονδίνο σαν το σπίτι του, παρόλο που είχε σπίτια και σε άλλα μέρη του κόσμου… Όπως και ο αδερφός μου, ξεκίνησα και εγώ να αγαπώ το Λονδίνο. Παρόλο που το διαμέρισμα είναι στο κέντρο του Λονδίνου, η περιοχή είναι πολύ ήσυχη όταν κατευθύνεσαι προς τους κήπους του Hyde Park.»

Η Kashmira Bulsara, αποφάσισε να πουλήσει το 2.479 τετραγωνικών σπίτι της, όπως η ίδια είπε, έτσι ώστε να πάει σε ένα μικρότερο.

Πηγή: www.govastileto.gr

(Visited 15 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top