Η Eurovision 2021 θα γίνει στο Ρότερνταμ με περιορισμένο τρόπο

Ο φετινός Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision θα γίνει με περιορισμένη μορφή στην ολλανδική πόλη του Ρότερνταμ τον Μάιο λόγω των μέτρων που σχετίζονται με την πανδημία της COVID-19, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

Οι ερμηνείες κάποιων τραγουδιών θα πραγματοποιηθούν στην πόλη στις 18, 20 και 22 Μαΐου, με τήρηση των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης, ανακοίνωσαν οι διοργανωτές χωρίς να διευκρινίζουν εάν θα επιτρέπονται θεατές.

Κάποιες από τις συμμετέχουσες χώρες ίσως υποβάλουν μαγνητοσκοπημένη την ερμηνεία του τραγουδιού τους.

«Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision σίγουρα θα επιστρέψει αυτό τον Μάιο παρά την πανδημία αλλά, στις συνθήκες που επικρατούν, είναι δυστυχώς αδύνατον να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση με τον τρόπο που έχουμε συνηθίσει», ανέφερε σε ανακοίνωση ο Martin Österdahl, ο εκτελεστικός επόπτης του διαγωνισμού.

Η Ολλανδία φιλοξενεί τον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, τον οποίο παρακολουθούν τηλεοπτικά περίπου 200 εκατομμύρια άνθρωποι, μετά την νίκη του Ολλανδού τραγουδιστή και συνθέτη Duncan Laurence στη διοργάνωση του 2019 με το τραγούδι «Arcade».

Ύστερα από την περυσινή ακύρωσή του λίγο μετά την έλευση του κορονοϊού την Ευρώπη, για τον φετινό διαγωνισμό θα πραγματοποιηθούν οι ημιτελικοί στις 18 και 20 Μαΐου και ο τελικός στις 22 Μαΐου, με τη συμμετοχή 41 χωρών.

Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει η Stefania με το τραγούδι «Last Dance», το οποίο θα κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα, ενώ η Κύπρος θα διαγωνιστεί με την Έλενα Τσαγκρινού και το τραγούδι «El Diablo» που θα αποκαλυφθεί στις 24 Φεβρουαρίου.

Πηγή: hit-channel.com

(Visited 31 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top