Η Kim Kardashian κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Kanye West

Η Kim Kardashian κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Kanye West.

Η σταρ των ριάλιτι και ο ράπερ γνωρίστηκαν το 2012 και παντρεύτηκαν το 2014, όμως ο γάμος τους άρχισε να καταρρέει την περασμένη χρονιά, ειδικά όταν ο West έθεσε υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Kim Kardashian ζητά κοινή νομική και φυσική επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους. Επίσης το εν διαστάσει ζευγάρι έχει δεσμευτεί να συνεχίσει από κοινού την ανατροφή των παιδιών του.

Δημοσιεύματα αναφέρουν επίσης ότι ο Kanye West και η Kim Kardashian είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο, ενώ είναι έτοιμοι να καταλήξουν σε συμφωνία σχετικά με το διαμοιρασμό της περιουσίας τους.

Το διαζύγιο του διάσημου ζευγαριού χαρακτηρίζεται φιλικό.

Πριν από ένα περίπου έγινε γνωστό ότι η Kim Kardashian και ο Kanye West σταμάτησαν τις επισκέψεις σε σύμβουλο γάμου. Πηγές από το περιβάλλον τους αποκάλυψαν ότι ο γάμος τους «είχε τελειώσει οριστικά».

Ενώ η μάχη που δίνει ο Kanye West με την ψυχική υγεία του ήταν σίγουρα ένα ακανθώδες ζήτημα στη σχέση τους, το χάσμα μεταξύ του ζευγαριού φέρεται να γιγαντώθηκε όταν η Kim Kardashian έστρεψε ολοκληρωτικά την προσοχή της στην ολοκλήρωση της νομικής σχολής και στην επιθυμία της να αναλάβει δράση υπέρ της μεταρρύθμισης του σωφρονιστικού συστήματος.

Η Kim Kardashian και ο Kanye West έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, την 7 ετών North, τον 5 ετών Saint, την 3 ετών Chicago και τον Psalm, που είναι 22 μηνών.

Πηγή: hit-channel.com

(Visited 21 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top