Η Σαρλίζ Θερόν αποκαλύπτει μέσω Instagram… τη νέα της σχέση!

“Νιώθω ότι θα πρέπει να είμαι ειλικρινής. Είμαι σε μία νέα σχέση. Και με τις δύο αυτές κυρίες. Στ’ αλήθεια”, έγραψε η Σαρλίζ Θερόν στη λεζάντα της τελευταίας φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram σοκάροντας όλους τους θαυμαστές της.

Όλα τα παραπάνω φυσικά και τα λέει χαριτολογώντας, καθώς στη φωτογραφία απεικονίζεται η ίδια με την Νικόλ Κίντμαν και την Μάργκοτ Ρόμπι. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε οι τρεις τους πρωταγωνιστούν στην πολυαναμενόμενη ταινία Bombshell. Το σενάριο είναι εμπνευσμένο από πραγματικά γεγονότα και εστιάζει σε τρεις γυναίκες, την Megyn Kelly (Theron), την Gretchen Carlson (Kidman) και την Kayla Pospisil (Robbie), οι οποίες κάποια μέρα αποφασίζουν από κοινού να επαναστατήσουν και να τα βάλουν με το αφεντικό τους που δεν τις σέβεται και το εργασιακό σύστημα που τις αδικεί.

Όταν γράφει λοιπόν η Σαρλίζ ότι είναι σε σχέση με τις δύο συμπρωταγωνίστριές της πιθανόν εννοεί δύο πράγματα: Είτε ότι έχουν έρθει πολύ κοντά χάρη στη νέα τους συνεργασία, είτε ότι περνούν τόσο πολύ χρόνο μαζί για τα γυρίσματα και τις συνεντεύξεις για την προώθηση της ταινίας, που είναι σαν να έχουν σχέση.

Πηγή: www.marieclaire.gr

(Visited 18 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top