Η Selena Gomez μας βάζει στα παρασκήνια του video για το «De Una Vez»

Η Selena Gomez μας βάζει στα παρασκήνια από τα γυρίσματα του music video για το νέο ισπανόφωνο single «De Una Vez» που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες.

Το βίντεο με τα παρασκηνιακά στιγμιότυπα ξεκινά με την τραγουδίστρια και ηθοποιός να ετοιμάζεται για την έναρξη των γυρισμάτων μαζί με την ομάδα της.

«Αυτό είναι το πρώτο ισπανικό τραγούδι που κάνω, νομίζω, από τότε ήμουν ίσως 18, 19;», είπε, αναφερόμενη στο «Un Año Sin Lluvia», την ισπανόγλωσση εκδοχή του τραγουδιού της «A Year Without Rain» που είχε κυκλοφορήσει το 2010.

Selena Gomez - De Una Vez (Official Video)

 

Στο εντυπωσιακό τραγούδι «De Una Vez», σε παραγωγή των Tainy, Albert Hype, Jota Rosa και της Neon16, η Selena Gomez ξεκινά ένα νέο ταξίδι για να ανακαλύψει την αξία της, καθώς προσπαθεί να κλείσει τις πληγές της από μία προηγούμενη σχέση.

«Πέρασα ώρες προσπαθώντας να τελειοποιήσω τα ισπανικά και ήξερα επίσης λίγα καθώς μεγάλωνα, αλλά ήταν πολύ διασκεδαστικό να μπω σε αυτή τη γλώσσα και είναι ένας εντελώς διαφορετικός κόσμος», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Στο clip βλέπουμε επίσης τη Selena Gomez να γυρίζει διάφορες σκηνές για το επίσημο μουσικό βίντεο του «De Una Vez», το οποίο σκηνοθέτησε το δίδυμο των Los Pérez (Tania Verduzco & Adrián Pérez), αλλά και να αναφέρεται στην εποχή που ανήκε στο δυναμικό του Disney Channel.

Επίσης αποκαλύπτεται ότι η pop star χρησιμοποίησε για το μακιγιάζ της προϊόντα από τη δική της επιτυχημένη σειρά ειδών make-up «Rare Beauty».

Πηγή: www.hit-channel.com

(Visited 16 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top