Η τελευταία επιθυμία του Karl Lagerfeld για την τέφρα του και την κηδεία

Ο θάνατος του Karl Lagerfeld έχει συγκλονίσει το κόσμο της μόδας αλλά είναι σχεδόν βέβαιο πως δεν θα γίνει κηδεία, καθώς άλλες ήταν οι επιθυμίες του διάσημου σχεδιαστή για το τι θα γίνει μετά το θάνατό του.

Ήταν ήδη γνωστό, πως ο Karl Lagerfeld μισούσε το θάνατο και τις αρρώστιες και είχε δηλώσει πως δεν θέλει κηδεία: «Προτιμώ να πεθάνω!» είχε πει σε μια από τις πιο παροιμιώδεις ατάκες του.

Επίσης είναι γνωστό πως ήθελε να αποτεφρωθεί. Και τώρα η γαλλική εφημερίδα Le Monde αποκαλύπτει, πως σύμφωνα με φίλους του Lagerfeld, ο διάσημος σχεδιαστής, είχε ζητήσει οι στάχτες του να ενωθούν με αυτές της μιας και μοναδικής του αγάπης: του Jacques De Basche, o οποίος πέθανε το 1989 από AIDS.

O Karl και ο Jacques ήταν ζευγάρι για χρόνια. Μάλιστα ο Karl αδιαφόρησε για το γεγονός πως ο Jacques De Basche (που είχε τη φήμη του “κακού παιδιού” στη νυχτερινή ζωή του Παρισιού και ήταν πασίγνωστος στους fashion κύκλους) για μεγάλο διάστημα υπήρξε ερωτικός σύντροφος και ενός άλλου διάσημου μόδιστρου: του Yves Saint Laurent.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Jacques De Basche, ήταν ο μοναδικός έρωτας στη ζωή του Karl και θυμίζει πως ακόμα και όταν ο Jacques αρρώστησε και χρειάστηκε να νοσηλευτεί, ο Karl ξεπέρασε το φόβο του για τα νοσοκομεία και τον θάνατο και ήταν στο πλάι του μέχρι και την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα και ο Jacques αποτεφρώθηκε και οι στάχτες του φυλάσσονται σε συγκεκριμένο χώρο και ο Karl έχει ζητήσει από τους φίλους του, να ανακατέψουν τις στάχτες του πρώην συντρόφου του και τις δικές του και να τις σκορπίσουν σε συγκεκριμένο σημείο.

Πηγή: www.govastileto.gr

(Visited 10 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top