Η Τζένιφερ Λόρενς στο εξώφυλλο της Vogue

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Τζένιφερ Λόρενς φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο, του τεύχους Οκτωβρίου, της Vogue και μιλά για το μεγαλύτερο ρόλο της ζωής της, τη μητρότητα.
Μεταξύ άλλων επιβεβαιώνει ότι την άνοιξη του 2022 μαζί με τον σύζυγό της Κουκ Μαρόνεϊ καλωσόρισαν τον Σάι το όνομα του οποίου προέρχεται από τον αγαπημένο Αμερικανό ζωγράφο του συζύγου της.

«Είναι τρομακτικό να μιλάς για τη μητρότητα επειδή είναι διαφορετική σε κάθε μαμά…. Θυμάμαι να περπατάω με μία από τις καλύτερές μου φίλες, όταν ήμουν περίπου εννέα μηνών, και να της λέω, όλοι επιμένουν πως θα αγαπήσω το μωρό περισσότερο από τη γάτα μου», λέει η ηθοποιός. «Το πρωινό που γέννησα, ένιωσα τη ζωή μου να ξαναρχίζει. Έλεγα, σήμερα είναι η πρώτη μέρα της ζωής μου. Μόνο κοιτούσα. Ήμουν ερωτευμένη», πρόσθεσε.

Σχετικά με την ιστορική απόφαση «Roe v. Wade» αποκαλύπτει: «θυμάμαι να το σκέφτομαι ένα εκατομμύριο φορές ενώ ήμουν έγκυος. Και ενώ είχα μια πολύ καλή εγκυμοσύνη κάθε δευτερόλεπτο ήταν διαφορετικό. Γι’αυτό αναρωτιόμουν τι θα έκανα αν χρειαζόταν να κάνω κάτι τέτοιο;».
Πέρα από τα ζητήματα των δικαιωμάτων των γυναικών, η σταρ μοιράζεται την ανησυχία της και για την οπλοκατοχή.

«Μεγαλώνω ένα μικρό αγόρι που κάποια στιγμή θα πάει στο σχολείο. Τα όπλα είναι η νούμερο ένα αιτία θανάτων παιδιών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Και οι άνθρωποι εξακολουθούν να ψηφίζουν πολιτικούς που χρηματοδοτούνται από το NRA. Με τρελαίνει αυτό», ανέφερε στη συνέντευξή της.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

(Visited 4 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top