Οι άνδρες προτιμούν το ποδόσφαιρο απο το σ εξ

Όσο περίεργο και αν ακούγεται, οι άντρες ενθουσιάζονται περισσότερο όταν κερδίζει η ομάδα τους στο ποδόσφαιρο, από όταν έχουν την προοπτική να κάνουν σ εξ! Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει βρετανική μελέτη…

Η έρευνα του πανεπιστημίου του Loughborough απέδειξε ότι το 67% των αντρών χαίρεται περισσότερο όταν παρακολουθεί την αγαπημένη του ομάδα να κερδίζει παρά όταν κάνει σε ξ.

img-53a17aa4c55ed-posts-7914

Ακόμα, οι Βρετανοί άντρες φαίνεται πως παρακολουθούν ποδόσφαιρο κατά μέσο όρο 3,5 ώρες ανά εβδομάδα, ενώ αντίστοιχα κάνουν σ εξ 2,5 ώρες στο ίδιο διάστημα. Επίσης, μεγάλο ήταν το ποσοστό εκείνων που δήλωσαν πως αισθάνονται μεγαλύτερη ανυπομονησία πριν ένα σημαντικό παιχνίδι της ομάδας τους παρά πριν από ένα βράδυ με τη σύντροφο και τα παιδιά τους.

Όσον αφορά τη διαφορά προτιμήσεων των δυο φύλων, το 70% των αντρών δήλωσε πως ενθουσιάζεται με το ποδόσφαιρο, έναντι του 46% των γυναικών που δήλωσε ότι αγαπά το εν λόγω άθλημα. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι άντρες τείνουν να ενθουσιάζονται περισσότερο από τις γυναίκες και στην προοπτική του σ εξ.

fit-women-in-football-campaign

(Visited 5 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top