Ο Axl Rose των Guns N’ Roses συμμετείχε σε επεισόδιο του «Scooby Doo»

Ο Axl Rose, ο κεντρικός τραγουδιστής των Guns N’ Roses, έκανε μία σύντομη εμφάνιση σε μορφή κινουμένου σχεδίου στο νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς «Scooby-Doo and Guess Who?».

Η εμφάνιση – έκπληξη του ειδώλου της rock συμπεριλαμβάνεται στο επεισόδιο στο οποίο οι Fred, Velma, Daphne, Shaggy και Scooby κάνουν ένα ταξίδι στον αυτοκινητόδρομο Route 66 των ΗΠΑ.

Ωστόσο, το ταξίδι παίρνει σύντομα άσχημη τροπή, όταν μια ομάδα κακών κλέβει το βανάκι «Mystery Machine».

Αφού εγκλωβίζονται στην έρημο, οι πρωταγωνιστές μπαίνουν σε ένα εστιατόριο για να χρησιμοποιήσουν το Wi-Fi και βρίσκουν τον Axl Rose να κάθεται απ’ έξω με τη μοτοσικλέτα του.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αρχηγός των Guns N’ Roses δέχεται εγκώμια ως «τραγουδιστής, τραγουδοποιός, μουσικός και ο απόλυτος rock Θεός», προτού αποδειχθεί ότι είναι ήδη φίλος με τους Shaggy και Scooby

Στη συνέχεια ο Axl Rose διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην επίλυση του μυστηρίου με τους κακούς που ταλαιπωρούν την ομάδα.

Η προηγούμενη εισβολή του Axl Rose στον κόσμο των καρτούν πραγματοποιήθηκε όταν εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο των «Looney Tunes» το 2018, στο οποίο ζήτησε από τον Bugs Bunny οδηγίες για να μεταβεί σε χώρο συναυλιών όπου εμφανιζόταν με το φανταστικό συγκρότημά του Steel Underpants.

Πηγή: hit-channel.com

(Visited 21 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top