Ο Boy George «ντρέπεται» για την κόντρα του με τη Madonna

Ο Boy George θυμάται το απόγειο της καριέρας του τη δεκαετία του 1980 και μετανιώνει για την κόντρα του με τη Madonna.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Βρετανός τραγουδιστής έκανε την παραδοχή κατά τη διάρκεια εμφάνισής του στο «The Jonathan Ross Show» του ITV, όταν του επισημάνθηκε ότι είχε περιγράψει κάποτε τη «βασίλισσα της pop» ως «άθλια».

«Στην πραγματικότητα ντρέπομαι που το είπα αυτό», εξομολογήθηκε ο Boy George, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει τη Madonna ως έναν «άθλιο και απαίσιο άνθρωπο, χωρίς εξισορροπητικές ιδιότητες».

Ωστόσο ο ηγέτης των Culture Club δεν έχει σήμερα την ίδια άποψη: «Δεν είναι κάτι που θα έλεγα τώρα», πρόσθεσε και παραδέχτηκε ότι είναι τεράστιος θαυμαστής της Madonna.

«Η Madonna με συναρπάζει. Την αγαπάω. Έλα, πώς μπορείς να μην την αγαπάς; Φυσικά την αγαπάω. Είμαστε από την ίδια εποχή. Στην πραγματικότητα, έχω πουλήσει μερικά έργα ζωγραφικής με την Madonna που έκανα», αποκάλυψε.

Ο Boy George δήλωσε επίσης την επιθυμία του να συνεργαστεί μία ημέρα μαζί της.

«Δεν είχα το μυαλό να το κάνω αυτό. Θα μπορούσε όμως να συμβεί. Δεν αστειευόμουν. Φανταστείτε εμένα και τη Madonna σε ένα τραγούδι, θα ήταν καταπληκτικό», σχολίασε.

Κοιτάζοντας πίσω στη δεκαετία στην οποία έγινε αστέρας, ο Boy George θεωρεί τον εαυτό του εκείνη την εποχή ως έναν χαρακτήρα που δημιούργησε ο ίδιος.

«Αντιμετωπίζω τον Boy George από τη δεκαετία του ’80 ως ένα είδος χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων. Δεν είμαι αυτό το άτομο. Κάνω πολλούς πίνακες του Boy George, καθώς τον θεωρώ εφεύρεση… Είναι ένα διαφορετικό πρόσωπο», είπε.

Πηγή: hit-channel.com

(Visited 16 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top