Ο δημιουργός των Vikings θα κάνει το “The Great Gatsby” μίνι σειρά

Το βραβευμένο με δύο Όσκαρ «The Great Gatsby» γίνεται τηλεοπτική σειρά. Το γνήσιο, συναρπαστικό μελόδραμα του Μπαζ Λούρμαν με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, την Κάρεϊ Μάλιγκαν, την Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι και τον Τζόελ Έτζερτον βασίστηκε στο κλασικό λογοτέχνημα του Σκοτ Φιτζέρλαντ.

Αυτή την φορά θα προσαρμοστεί για τα δεδομένα της μικρής οθόνης από τον δημιουργό των Vikings Μάικλ Χιρστ.

Πρόκειται για μια υπερπαραγωγή με μεγάλο budget, που έχουν αναλάβει οι A+E Studios και ITV Studios America. Ακόμη, όμως περιμένει αγοραστές ούτως ώστε να καταλήξει σε κάποια streaming υπηρεσία ή καλωδιακό κανάλι. O Μάικλ Χιρστ αναπτύσσει πάνω από τρία χρόνια το εν λόγω project και μέχρι πέρυσι βρισκόταν στα σκαριά από την Apple, όμως τα σχέδιά της άλλαξαν.

Με τη σειρά αυτή, ο Χιρστ θέλει να εξερευνήσει την κοινότητα των Μαύρων της Νέας Υόρκης της δεκαετία του 1920, όπως και τη μουσική κουλτούρα. Ο δημιουργός μάλιστα έκανε την εξής δήλωση για το project «Σήμερα, όσο η Αμερική θέλει να αναγεννηθεί για άλλη μια φορά, είναι η τέλεια στιγμή να κοιτάξουμε με μια διαφορετική ματιά τη διαχρονική ιστορία, να εξερευνήσουμε τους δημοφιλείς χαρακτήρες μέσα από ένα μοντέρνο φυλετικό φάσμα. Το βαθιά ρομαντικό όραμα του Fitzgerald δεν του απαγόρευσε να εξετάσει και να παρουσιάσει τα σκοτεινά υπόγαστρα της Αμερικανικής εμπειρίας, γι’ αυτό και η ιστορία είναι μια τέτοια τραγωδίας και ελπίδας και γι’ αυτό έχει απήχηση σήμερα».

Πηγή: moveitmag.gr

(Visited 13 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top