Ο δημιουργός του “Queen’s Gambit” και ο σκηνοθέτης του “Chernobyl” ετοιμάζουν μια νέα τηλεοπτική σειρά

Δύο επιτυχημένες σειρές, δύο σπουδαίοι δημιουργοί. Ο Scott Frank της μίνι σειράς του Netflix “The Queen’s Gambit” και ο Johan Renck που σκηνοθέτησε το εξαιρετικό “Chernobyl” του HBO, ετοιμάζουν μια μίνι σειρά επιστημονικής φαντασίας για λογαριασμό του FX.

Η σειρά θα έχει τίτλο “The Sparrow” και θα βασίζεται στο πολυβραβευμένο ομότιτλο μυθιστόρημα της συγγραφέως Mary Doria Russell.

Το Sparrow περιγράφει την ιστορία ενός χαρισματικού Ιησουίτη ιερέα και ταλαντούχου γλωσσολόγου, του Emilio Sandoz, ο οποίος οδηγεί μια μυστική επιστημονική αποστολή σε έναν απομακρυσμένο πλανήτη, για να γίνει η πρώτη επαφή με τους εξωγήινους, ύστερα από τα σήματα που έλαβαν στο ραδιοτηλεσκόπιο.

Οι Ιησουίτες επιστήμονες πήγαν στο Ρακάτ για να μάθουν, όχι να προσηλυτίσουν. Πήγαν για να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τα άλλα παιδιά του θεού. Πήγαν για το λόγο που οι Ιησουίτες πάντα πήγαιναν στα πιο απόμακρα σύνορα των ανθρώπινων εξερευνήσεων. Πήγαν προς μεγαλύτερη δόξα του θεού. Δεν είχαν κακό σκοπό.

Η τραγική παρανόηση όμως φέρνει την αποστολή σε ένα καταστροφικό τέλος. Ο Sandoz επιστρέφει μόνος του στη γη, πληγωμένος σωματικά και ψυχικά. Αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες τόσο για την αποτυχία της αποστολής αλλά και για φρικτά εγκλήματα. Τι συνέβη τελικά εκεί πέρα;

Όπως αντιλαμβάνεστε, το ενδιαφέρον αυτή τη στιγμή περιστρέφεται γύρω από το όνομα του ηθοποιού που θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Sandoz.

Είμαστε βέβαιοι από τώρα, πώς σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα των Frank-Renck θα είναι εξίσου καταπληκτικό με τις προηγούμενες δουλειές τους.

Σύντομα θα σας έχουμε νέες πληροφορίες.

Πηγή: https://watchandchill.gr

(Visited 12 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top