Ο επιθεωρητής Μονταλμπάνο έρχεται στο Netflix!

Οι λάτρεις των αστυνομικών σειρών γνωρίζουν ήδη το όνομά του, αφού η ιταλική σειρά Il Commissario Montalbano (Επιθεωρητής Μονταλμπάνο), προβάλλεται από το 1999 στην τηλεόραση της Rai με τεράστια επιτυχία.

Βασισμένη στα μυθιστορήματα του Αντρέα Καμιλλέρι, η σειρά αφηγείται την ιστορία του Σάλβο Μονταλμπάνο (τον υποδύεται ο ηθοποιός Luca Zingaretti), αστυνομικού διευθυντή στη φανταστική πόλη Βιγκάτα της Σικελίας, ο οποίος αγωνίζεται σε κάθε επεισόδιο με εγκλήματα της μαφίας, δολοφονίες, απαγωγές και με πολλές περιπτώσεις παρανομίας. Ο Μονταλμπάνο μπορεί να είναι δύστροπος χαρακτήρας αλλά είναι τρομερά υπεύθυνος στη δουλειά του και χάρη στην εφευρετικότητα και τη βοήθεια των συνεργατών του, κάνει τα πάντα για να λύσει την υπόθεση που αναλαμβάνει.

Με μεγάλη χαρά λοιπόν προσέξαμε, ότι στα προσεχώς του Netflix – και πιο συγκεκριμένα τη Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου – καταφτάνουν πολλά επεισόδια της δημοφιλούς σειράς.

επιθεωρητής Μονταλμπάνο

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο “Επιθεωρητής Μονταλμπάνο” είναι η τηλεοπτική σειρά με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στην ιταλική τηλεόραση, μεταδίδεται σε περισσότερες από 20 χώρες στον κόσμο και έχει συγκεντρώσει διθυραμβικά σχόλια για τη μυθοπλασία και τους πρωταγωνιστές.

Πηγή: watchandchill.gr

(Visited 14 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top