Ο Iggy Pop θα πρωταγωνιστήσει στη μαύρη κωμωδία «Blue Iguana»

Ο Iggy Pop εντάχθηκε στο καστ της επερχόμενης κωμωδίας «Blue Iguana» του Καναδού σκηνοθέτη Jeremy LaLonde.

Ο νονός της punk, το πρώτο συγκρότημα του οποίου έφερε το όνομα «The Iguanas», που οδήγησε στο ψευδώνυμό του, Iggy, θα πρωταγωνιστήσει στον ρόλο του Edward, πλούσιου αρχηγού πολυμελούς οικογένειας.

Με το θάνατό του θα αρχίσει μια αλυσίδα ατυχών γεγονότων για τον γιο του, Daniel,του οποίου το σχέδιο να επανασυνδεθεί με τα αδέλφια του σκοντάφτει σε εμπόδια, όταν ανακαλύπτει ότι όλοι θέλουν να τον σκοτώσουν για την κληρονομιά του.

Στην ταινία θα πρωταγωνιστήσουν επίσης οι Bob Saget («Fuller House»), Jason Jones («The Flight Attendant»), Carly Chaikin («Mr. Robot») και Mary Lynn Rajskub («24»).

Η μαύρη κωμωδία προς το παρόν γυρίζεται στα Νησιά Κέιμαν. Θα είναι η πρώτη ταινία – καρπός της συνεργασίας της καναδικής εταιρείας Productivity Media και της αμερικανικής Darius Films.

«Είμαστε περισσότερο από εκστασιασμένοι που θα έχουμε τον θρυλικό Iggy Pop στο καστ της ταινίας “Blue Iguana”», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους ο διευθύνων σύμβουλος της Productivity Media, William G. Santor και ο πρόεδρος της Darius Films, Nicholas Tabarrok.

«Ενώ είναι καθαρή σύμπτωση με τη συμμετοχή του στην ταινία, το όνομά του προέρχεται από τη λέξη “ιγκουάνα”, οπότε δεν θα υπήρξε καταλληλότερος για να συμμετάσχει στο καστ μαζί με άλλους σταρ. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί του».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ.

(Visited 17 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top