Ο Justin Bieber θα εμφανιστεί στο reunion της σειράς «Τα Φιλαράκια»

Σύμφωνα με τη βρετανική «The Sun», ο Justin Bieber συμμετείχε στην πολυαναμενόμενη επανασύνδεση των πρωταγωνιστών της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς «Friends» (Τα Φιλαράκια).

Μετά από τρεις αναβολές λόγω της πανδημίας, το reunion των Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry και David Schwimmer μαγνητοσκοπήθηκε πριν από λίγες ημέρες στα στούντιο της Warner Bros. στο Burbank της Καλιφόρνιας, στα οποία γυριζόταν η αγαπημένη σειρά.

Το reunion των «Friends» θα προβληθεί αργότερα φέτος στην πλατφόρμα του HBO Max.

Ο Justin Bieber, ο οποίος είναι μεγάλος θαυμαστής των «Friends», θα κάνει μία σύντομη εμφάνιση για να αποτίσει φόρο τιμής σε μία από τις πολλές αξέχαστες στιγμές της σειράς που έχουν μείνει χαραγμένες.

Η «The Sun» περιγράφει ότι ο τραγουδιστής θα εμφανιστεί ντυμένος ως «Spudnik», φορώντας την περίφημη στολή του Ross, τον οποίο υποδυόταν ο David Schwimmer, από το επεισόδιο «The One with the Halloween Party» της όγδοης σεζόν της σειράς.

«Ο Justin ένιωσε ότι ήταν τιμή να συμμετάσχει και δεν τον πείραξε που συμφώνησε να φορέσει μια αστεία στολή», ανέφερε μια πηγή.

«Όλα λειτουργούσαν σαν στρατιωτική επιχείρηση για να κρατήσουν κρυφές τις λεπτομέρειες και ο Justin τα πήγε τέλεια», πρόσθεσε.

Η «The Sun» αποκαλύπτει επίσης ότι ο Matt LeBlanc θα παίξει ξανά τη σκηνή όπου ο Joey φορά όλα τα ρούχα Chandler και κάνει ασκήσεις, από το επεισόδιο «The One Where No One’s Ready» της τρίτης σεζόν της σειράς.

Πηγή: hit-channel.com

(Visited 10 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top