Ο Maluma κυκλοφορεί το άλμπουμ – έκπληξη «#7DJ (7 Días En Jamaica)»

Ο Maluma γιόρτασε τα γενέθλιά του (στις 28 Ιανουαρίου) με την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ – έκπληξη «#7DJ (7 Días En Jamaica)».

Το project περιλαμβάνει επτά τραγούδια και videos που μας οδηγούν σε ένα οπτικοακουστικό ταξίδι καθώς ο Maluma εξερευνά την Τζαμάικα, αφήνοντας τις παγίδες της φήμης και συνδέεται με μια νέα πραγματικότητα που τον ανανεώνουν η επαφή με τους ανθρώπους του νησιού, η μουσική και το πνεύμα της ελευθερίας.

Για το «#7DJ (7 Días En Jamaica)», ο πάντα ευέλικτος και συνεχώς εξελισσόμενος καλλιτέχνης πάει τον ήχο του σε μια εντελώς απροσδόκητη νέα κατεύθυνση.

Ο Maluma συνδυάζει latin urban μουσική με reggae και dancehall ενώ ταυτόχρονα συνεργάζεται με τους διάσημους Τζαμαϊκανούς καλλιτέχνες Ziggy Marley και Charly Black και με τοπικούς μουσικούς, προσθέτοντας στις ηχογραφήσεις ζωντανά όργανα (τρομπέτες, σαξόφωνο, μπάσο, ντραμς).

Ενώ κάθε τραγούδι έχει ξεχωριστό στιλ, όλα συνδέονται απρόσκοπτα. Το αποτέλεσμα είναι ένα latin, urban και world music αριστούργημα, που είναι τόσο αναζωογονητικό όσο το ταξίδι που τον ενέπνευσε.

Η ιδέα του visual album «#7DJ (7 Días En Jamaica)» γεννήθηκε πριν από ένα χρόνο, μετά από ένα ταξίδι επτά ημερών που έκανε ο Maluma με στενούς φίλους και επί χρόνια μουσικούς συνεργάτες στην Τζαμάικα, ένα μέρος που ονειρευόταν να επισκεφτεί από τότε που ήταν παιδί.

Ήταν σε θέση να «χαθεί» στη ζωή και τους ήχους του νησιού ενώ περνούσε χρόνο να γράφει και να συνεργάζεται, δημιουργώντας νέες επαφές και φιλοδοξίες καθημερινά, σε ένα ταξίδι που το περιγράφει ως αλλαγή ζωής.

«Αυτές οι επτά μέρες στην Τζαμάικα ήρθαν σε μια στιγμή που έπρεπε να ξεφύγω και να χαλαρώσω, καθώς δούλευα ασταμάτητα για την καριέρα μου για επτά χρόνια, κάτι μου με έκανε να αναρωτηθώ, αν θα έπρεπε να συνεχίσω να κάνω μουσική», δήλωσε ο Maluma.

«Έκανα πολύ διαλογισμό και επέστρεψα διαφορετικός άνθρωπος, εντελώς εμπνευσμένος και έχοντας συνειδητοποιήσει ότι η μουσική δεν είναι μόνο αυτό που κάνω, είναι μέρος της ζωής μου, είναι ο τρόπος που βιώνω και αντιλαμβάνομαι τη ζωή», πρόσθεσε.

Την παραγωγή στο «#7DJ (7 Días En Jamaica)» έκαναν οι Edgar Barrera «Edge», Johany Alejandro Corral «Nyal» και The Rude Boyz (Kevin «ADG» Jimenez, Bryan Lezcano «Chan El Genio»), ενώ όλα τα τραγούδια τα έγραψε ο Maluma (Juan Luis Londoño) μαζί με τους Edgar Barrera, Vicente Barco, Johany Corral «Nyal», Kevin Jimenez, Bryan Lezcano, Miky La Sensa, Ziggy Marley και Charly Black, μεταξύ άλλων.

Το επτά τραγούδια του άλμπουμ συνοδεύονται αντίστοιχα από αντίστοιχα music videos που γυρίστηκαν στην Τζαμάικα και στο Λος Άντζελες με την παραγωγή των 36 Grados και αναδεικνύουν το «#7DJ (7 Días En Jamaica)» σε μια οπτικοακουστική περιπέτεια.

Πηγή: www.hit-channel.com

(Visited 30 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top