Ο Ρίντλεϊ Σκοτ ετοιμάζει σειρά για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο

O Ρίντλεϊ Σκοτ δεν σταματάει με τίποτα και πουθενά. Μετά το τηλεοπτικό “Raised by wolves” και λίγο πιο πριν την αξέχαστη πρώτη σεζόν “The terror”, έχει ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματα του «The Last Duel» με τους Ματ Ντέιμον και Μπεν Αφλεκ, γυρίζει ταινία για την οικογένεια Gucci με καστ που περιλαμβάνει τους Αλ Πατσίνο, Άνταμ Ντράιβερ, Lady Gaga, Τζάρεντ Λέτο, σχεδιάζει επίσης  το sequel στον Μονομάχο και το prequel στο Alien, ανακοίνωσε το “Kitbag” όπου ο Γιοακίν Φοίνιξ θα υποδυθεί τον Ναπολέοντα Βοναπάρτη και συνεχίζει απτόητος!

Ο 83χρονος δημιουργός θα συνεργαστεί ξανά με τον Στίβεν Νάιτ του Peaky Blinders (και πολλών άλλων), μετά το τηλεοπτικό “Taboo” με τον Τομ Χάρντι (στο οποίο ήταν παραγωγός), αυτή την φορά για μια τηλεοπτική σειρά για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το “Roads to freedom” θα εξελίσσεται σε 10 επεισόδια και θα βασίζεται στα ομώνυμα βιβλία του Άντονι Μπίβορ, ενώ εξετάζει ιστορίες του πολέμου από διάφορες προοπτικές και χώρες (Αγγλία, ΗΠΑ, Ρωσία, Γερμανία και Γαλλία) με έμφαση στην ματιά του πολίτη στις εμπόλεμες ζώνες. O Nάιτ θα επιμεληθεί την σεναριακή προσαρμογή, ο Σκοτ θα σκηνοθετήσει τα δύο πρώτα επεισόδια, αμφότεροι θα τρέξουν την παραγωγή.

Περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε για το καστ.

Πηγή: moveitmag.gr

(Visited 14 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top