Ο Tom Odell επιστρέφει με το single «numb»

Ο Tom Odell παρουσιάζει το νέο single «numb», που κυκλοφορεί μέσω της Panik Records και της Sony Music.

Μακριά από το θόρυβο επιτυχίας του, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τρία άλμπουμ που έχουν φτάσει στο Top 5 του Ηνωμένου Βασιλείου – όπως το «Long Way Down», δύο singles που έχουν ανέβει στο Top 10 και ένα BRIT Award στην κατηγορία Critic’s Choice (2013), αυτό που κράταγε πάντα τον Tom Odell προσγειωμένο ήταν η δημιουργία τραγουδιών.

Ένας κλασικός τραγουδοποιός, που έχει βραβευθεί με το αξιοσέβαστο Ivor Novello ως «Τραγουδοποιός της Χρονιάς», αυτή την φορά βασίστηκε στο πάθος του πιο πολύ από ποτέ για να γράψει το «numb», το πρώτο του single για το 2021.

Ο Tom Odell κατάφερε να ξεπεράσει μία σκοτεινή περίοδο το 2018 και το 2019 γράφοντας τραγούδια για τον τέταρτο δίσκο του, που αναμένεται αργότερα φέτος.

Το «numb» είναι μία τολμηρή δημιουργική αναγέννηση, αλλά και μία ακόμα απόδειξη της δύναμης του Odell, αποτελώντας τον πιο κατάλληλο προπομπό γι’ αυτά που περιμένουμε από το άλμπουμ.

Το τραγούδι αναδεικνύει τη χαρακτηριστική φωνή του καλλιτέχνη και το μοναδικό ταλέντο του στο πιάνο, ενώ ταυτοχρόνως είναι εμπνευσμένο μουσικά από τη Mica Levi (Micachu) και τους πειραματικούς ήχους της.

«Θα έλεγα πως υπήρχε μία περίοδος που απλά ένιωθα αποσυνδεμένος», λέει ο ίδιος αναφερόμενος στους στίχους του «numb». «Ένιωθα πως έχω φτάσει σε ένα τέλμα, λες και ξεκινούσα να χάνω αυτή την αίσθηση ελαφρότητας»

Μαζί με την κυκλοφορία του «numb», o Tom Odell ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα αποκλειστικό virtual live μέσω της πλατφόρμας Sidedoor στις 27 Φεβρουαρίου. Καθώς η συγκεκριμένη συναυλία έχει γίνει ήδη sold out, ανακοινώθηκε και δεύτερη ημερομηνία στις 10 Απριλίου.

Πρόκειται για μία ιδιαίτερη διαδραστική βραδιά, όπου ο μουσικός θα απαντήσει ερωτήσεις του κοινού και θα παρουσιάσει ένα μοναδικό show, που θα συμπεριλαμβάνει και ακυκλοφόρητα τραγούδια από το επερχόμενο άλμπουμ του.

Όλα τα έσοδα από τα shows θα διατεθούν στους καταπληκτικούς συνεργάτες του Tom Odell, των οποίων οι ζωές έχουν επηρεαστεί από την πανδημία.

Πηγή: hit-channel.com

(Visited 24 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top