Ο Travis Scott κυκλοφορεί το επικό remix του «Goosebumps» από τον HVME

Ο Travis Scott παρουσιάζει ένα επικό remix της επιτυχίας του «Goosebumps».

Τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ «Birds In The Trap Sing McKnight», το «Goosebumps» αποκτά νέα πνοή με το μαγικό άγγιγμα του ανερχόμενου Ισπανού μουσικού HVME (Hume).

Ο νεαρός παραγωγός δημιούργησε και μοιράστηκε για πρώτη φορά το δικό του remix για το «Goosebumps» κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Το remix, το οποίο ερμήνευσε αρχικά ο ίδιος ο HVME, μετρά πάνω 128,5 εκατομμύρια streams στο Spotify.

Με μόνο μία κυκλοφορία στο όνομά του, ο HVME βρίσκεται στη λίστα των 300 δημοφιλέστερων καλλιτεχνών στο Spotify, διαθέτοντας πάνω από 14 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές.

Ο Travis Scott αποδείχθηκε μεγάλος θαυμαστής του remix που δημιούργησε ο HVME για το «Goosebumps» και αποφάσισε να το κυκλοφορήσει επίσημα με τη δική του φωνή μέσω των Cactus Jack και Epic Records / Sony Music.

Το «Goosebumps» περιγράφεται ως ένα απόκοσμο ερωτικό τραγούδι. Ο κεντρικός χαρακτήρας του τραγουδιού παραθέτει λεπτομερώς τα μοναδικά συναισθήματα που τρέφει για την αγαπημένη του, ειδικά όταν εκείνη δεν είναι παρούσα.

«Έγραψα αυτό το τραγούδι στο δωμάτιό μου σε μια από τις πιο σκοτεινές στιγμές της ζωής μου», αποκάλυψε ο Travis Scott την περίοδο του άλμπουμ «Birds In The Trap Sing McKnight» για το «Goosebumps».

Στο μεταξύ ο Travis Scott ετοιμάζει το επόμενο studio album του, για το οποίο φημολογείται ότι θα έχει τον τίτλο «Utopia» και θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη άνοιξη.

Πηγή: www.hit-channel.com

(Visited 15 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top