Ο Τζον Μάλκοβιτς γύρισε ταινία που θα προβληθεί σε… 100 χρόνια!

Ο Τζον Μάλκοβιτς και ο σκηνοθέτης Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ (“Sin City”, “Machete”) γύρισαν μια ταινία με τίτλο “100 Years” αλλά, όπως… φαίνεται, δεν θα τη δει κανείς μας!

Ο λόγος είναι απλός. Θα προβληθεί σε 100 χρόνια!  Έως τις 18 Νοεμβρίου 2115 το έργο θα παραμείνει κλειδωμένο σε ασφαλές σημείο στη Γαλλία και το μόνο υλικό που θα κυκλοφορήσει μέχρι τότε είναι τρία τρέιλερ που δόθηκαν στη δημοσιότητα. Όταν η ταινία κάνει πρεμιέρα, θα προβληθεί σε μόλις 1000 σπέσιαλ καλεσμένους της πρεμιέρας. Η επιλογή των καλεσμένων θα γίνει αυτή την εβδομάδα και οι προσκλήσεις που θα σταλούν θα είναι μεταλλικές. Και επειδή κανείς από αυτούς δεν θα ζει σε 100 χρόνια, η πρόσκληση θα κληρονομηθεί πό τους απογόνους τους.

Αυτοί λοιπόν οι 1000 μελλοντικοί καλεσμένοι της πρεμιέρας δεν θα χρειαστεί να παρευρεθούν σε κάποια αίθουσα για την πρεμιέρα, μια και στις 18 Νοεμβρίου 2115 θα λάβουν ένα δέμα που θα περιλαμβάνει τη χρονοκάψουλα με τη ταινία.

 

 

Πριν ξύσετε το κεφάλι σας με απορία, μάθετε πως χορηγός όλου του εγχειρήματος είναι το κονιάκ Louis XIII το οποίο θέλει με αυτό τον τρόπο να τιμήσει τις σπάνιες φιάλες παλαίωσης 100 ετών που κυκλοφορούν μια φορά κάθε αιώνα, ζητώντας από Μάλκοβιτς και Ροντρίγκεζ  να εμπνευστούν ένα φουτουριστικό concept για κονιάκ.

Η ταινία κλείστηκε σε μια ειδική θυρίδα ενός ξενοδοχείου στις Κάννες, η οποία είναι προγραμματισμένη να ανοίξει στις 18 Νοεμβρίου του 2115.

Πηγή: moveitmag.gr

(Visited 8 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top