Ο Τζόρνταν Πιλ αποσύρεται από την υποκριτική

Έπειτα από το επιτυχημένο Key and Peele, μια κωμική σειρά στο Comedy Central, οι δύο πρωταγωνιστές, Keegan-Michael Key και ο Jordan Peele ακολούθησαν διαφορετικούς δρόμους, με τον Key να αφοσιώνεται στην υποκριτική και τον Peele στην σκηνοθεσία και την παραγωγή ταινιών. Άλλωστε, μέσω αυτού καθιερώθηκε με ταινίες όπως το Get Out και το Us.

Τώρα ο Jordan Peele δηλώνει και επισήμως ότι αποσύρεται από την υποκριτική, ενόσω ο Key αναλαμβάνει να πρωταγωνιστήσει στο August Snow του ABC, ένα δράμα βασισμένο στα αντίστοιχα μυθιστορήματα. Πρόσφατα σε μια συζήτηση με τον ηθοποιό του Get Out, Bradley Whitford, ο Peele ανέφερε «Μου αρέσει να βλέπω τις ταινίες μου. Μπορώ να βλέπω τις ταινίες που σκηνοθετώ αλλά βλέποντάς με να παίζω αισθάνομαι σαν να είναι ένα κακό είδος αυνανισμού. Είναι αυνανισμός που δεν σ αρέσει. Νιώθω ότι έπρεπε να κάνω τόσα πολλά και είναι υπέροχο συναίσθημα. Όταν σκέφτομαι εκείνες τις υπέροχες στιγμές, όταν μπαίνεις σε κάτι που είπες και είναι αστείο. Όταν σκέφτομαι όλα αυτά, νομίζω ότι έχω κάνει αρκετά».

Το ότι θα σταματήσει τις εμφανίσεις ως ηθοποιός δεν αποκλείει το να συνεχίσει να κάνει voiceover σε animation όπως στο Toy Story 4 και στο Big Mouth. Από την άλλη ο Key θα συνεχίσει κανονικά ως ηθοποιός και θα τον δούμε σύντομα στο August Snow του Paul Eckstein βασισμένο στα μυθιστορήματα του Stephen Mac Jones. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη: «Ο August Snow είναι ένας πρώην ντετέκτιβ από το Mexicantown του Ντιτρόιτ. Μετά από μια διακεκριμένη στρατιωτική σταδιοδρομία, θα έρθει αντιμέτωπος με μια συνωμοσία με διεφθαρμένους αστυνομικούς και πολιτικούς. Ο August αντέδρασε, παίρνοντας αποζημίωση απόλυσης ύψους 18 εκατομμυρίων δολαρίων. Έπειτα, θα ταξιδέψει στον κόσμο. Η σειρά θα ξεκινήσει με τον August να επιστρέφει στην πατρίδα του ώστε να αναζητήσει τον εαυτό του και να επανασυνδεθεί με τις ρίζες του. Ο August γίνεται ιδιωτικός ντετέκτιβ, ένας Ρομπέν των Δασών συγκεντρώνοντας μια ομάδα απροσδόκητα ταλαντούχων ανθρώπων για να λύσουν τις υποθέσεις. Τα χρήματα που βγάζει τα επενδύει για να βοηθήσει στην αναζωογόνηση της πόλης του».

Πηγή: https://www.moveitmag.gr/

(Visited 13 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top