Οι Arctic Monkeys βρίσκονται στα «πρώτα στάδια» νέου άλμπουμ

Ο Matt Helders αποκάλυψε ότι οι Arctic Monkeys βρίσκονται στα «πρώτα στάδια της προσπάθειας να γράψουν νέο δίσκο».

Σε ζωντανή μετάδοση που έκανε μέσω του Instagram, ο ντράμερ εξήγησε ότι η μπάντα έχει «να αντιμετωπίσει τα προφανή εμπόδια» όσον αφορά το διάδοχο του άλμπουμ «Tranquility Base Hotel & Casino».

«Το γεγονός ότι μας χωρίζει η θάλασσα είναι ένα από αυτά (τα εμπόδια)», δήλωσε ο Helders, αναφερόμενος στους ταξιδιωτικούς περιορισμούς που έχουν επιβληθεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

«Είμαστε όλοι πρόθυμοι να το κάνουμε – θα το είχαμε κάνει τώρα σε μια κανονική περίοδο. Υπάρχει σίγουρα η επιθυμία από εμάς να κάνουμε ένα νέο δίσκο το συντομότερο δυνατό», τόνισε.

Ο Matt Helders ανέφερε ότι «παίζει πάντα με τα μηχανήματα και τα συνθεσάιζερ» στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. «Έχω ντραμς εδώ», είπε, προσθέτοντας: «Προσπαθώ πάντα να βελτιώνομαι και να μελετώ ορισμένα πράγματα».

Ο μουσικός φωτογραφήθηκε σε ένα στούντιο ηχογράφησης τον Οκτώβριο και έδωσε τροφή για σενάρια.

Τον περασμένο μήνα, ο μάνατζερ των Arctic Monkeys αποκάλυψε ότι το συγκρότημα «ετοιμάζει μουσική», ενώ σημείωσε επίσης ότι η μπάντα σκόπευε αρχικά να ηχογραφήσει το νέο άλμπουμ της το περασμένο καλοκαίρι.

«Σε αυτήν την μάλλον ασυνάρτητη περίοδο, τα παιδιά δουλεύουν με επιμέλεια και ελπίζω ότι τον επόμενο χρόνο θα αρχίσουν να δουλεύουν μερικά νέα τραγούδια, νέες ιδέες, με σκοπό να κυκλοφορήσουν κάτι στο μέλλον», εξήγησε ο Ian McAndrew στα τέλη του 2020.

Πηγή: www.hit-channel.com

(Visited 20 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top