Οι Def Leppard ανοίγουν το δικό τους διαδικτυακό μουσείο

Οι Def Leppard άνοιξαν το δικό τους διαδικτυακό μουσείο, το οποίο επιμελήθηκαν και τα πέντε μέλη της μπάντας.

Το «Def Leppard Vault» παρουσιάζει την ιστορία της μπάντας από τα πρώτα της βήματα στο Σέφιλντ το 1977 έως και σήμερα.

Οι Joe Elliot, Rick Savage, Rick Allen, Phil Collen και Vivian Campbell έχουν ανοίξει τα προσωπικά τους αρχεία και έχουν συνεισφέρει στο μουσείο πολύτιμο υλικό.

Το διαδικτυακό μουσείο αποτελεί τη ζωντανή ιστορία των Def Leppard, με αρκετά ιστορικά εκθέματα, κειμήλια, αλλά και ιστορίες από τις περιοδείες και όχι μόνο, τις οποίες θα διηγηθούν τα μέλη της μπάντας σε μορφή συνεντεύξεων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στον ιστότοπο της μπάντας και να λάβουν οδηγίες για το πώς θα ξεκλειδώσουν το κουτί της ιστορίας του σπουδαίου rock σχήματος.

Οι Rick Savage, Tony Kenning και Pete Willis ήταν όλοι οι μαθητές στο Tapton School στο Σέφιλντ όταν δημιούργησαν το 1977 ένα συγκρότημα που ονομαζόταν «Atomic Mass».

Το συγκρότημα αρχικά αποτελούνταν από τον Willis στην κιθάρα, τον Savage στον μπάσο – αφού έπαιξε για λίγο κιθάρα – και τον Kenning στα ντραμς.

Μόλις 18 ετών εκείνη τη στιγμή, ο Joe Elliott δοκιμάστηκε από την μπάντα ως κιθαρίστας μετά από μια τυχαία συνάντηση που είχε με τον Willis όταν έχασε το λεωφορείο τον Νοέμβριο του 1977. Κατά τη διάρκεια της ακρόασής του αποφασίστηκε ότι ήταν καταλληλότερος για να γίνει ο τραγουδιστής του συγκροτήματος.

Οι Def Leppard αναμένεται να περιοδεύσουν στις ΗΠΑ μαζί με τους Motley Crue, Poison και Joan Jett αυτό το καλοκαίρι, αν και ο κιθαρίστας Phil Collen παραδέχτηκε πέρυσι ότι, λόγω της συνεχιζόμενης παγκόσμιας πανδημίας, οι πιθανότητες να πραγματοποιηθεί η περιοδεία στις προγραμματισμένες ημερομηνίες είναι «50/50», αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Πηγή: www.hit-channel.com

(Visited 32 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top