Οι Green Day κυκλοφορούν το νέο τραγούδι «Here Comes The Shock»

Με ένα νέο single με τίτλο «Here Comes The Shock» επιστρέφουν οι Green Day.

Το «Here Comes The Shock» έρχεται ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του 13ου studio album του επιτυχημένου rock συγκροτήματος, του «Father of All…» (Φεβρουάριος 2020).

Για τις ανάγκες του music video που συνοδεύει το τραγούδι οι Green Day συνεργάστηκαν με τη συνιδρύτρια της «Punk Rock Aerobics», Hilken Mancini, η οποία δημιούργησε ένα πρόγραμμα άσκησης διάρκειας δυόμιση λεπτών ειδικά για το «Here Comes The Shock» και για την περίοδο που διανύουμε.

Το καινούργιο single των Green Day επρόκειτο να κάνει ντεμπούτο το περασμένο Σάββατο (20/02) κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης της πρώτης ημέρας των υπαίθριων αγώνων του NHL, του πρωταθλήματος χόκεϊ επί πάγου των ΗΠΑ.

Ωστόσο οι κακές συνθήκες του πάγου λόγω της αδιάκοπης ηλιοφάνειας στην περιοχή της Λίμνης Tahoe στη Νεβάδα οδήγησαν σε ολιγόωρη αναβολή του παιχνιδιού και της πρεμιέρας του τραγουδιού.

Τον Σεπτέμβριο του 2019, οι Green Day σύναψαν συμφωνία για διετή συνεργασία με το NHL, στο πλαίσιο της οποίας έκαναν το ντεμπούτο του τραγουδιού «Fire, Ready, Aim» από το άλμπουμ «Father of All…» κατά τη διάρκεια ενός αγώνα του ομώνυμο πρωταθλήματος, ενώ στις αρχές του 2020 η μπάντα τραγούδησε στο all-star game του NHL.

Ενώ το «Here Comes The Shock» είναι το πρώτο τραγούδι των Green Day μετά από ένα χρόνο, τα μέλη του συγκροτήματος δεν έμειναν ανενεργά όλο αυτό το διάστημα.

Ο Billie Joe Armstrong παρουσίασε ένα άλμπουμ με διασκευές που ηχογράφησε στην περίοδο της καραντίνας, ενώ οι Green Day αναβίωσαν το side project των The Network και στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς κυκλοφόρησαν ένα EP με τίτλο «Trans Am» και το άλμπουμ άλμπουμ «Money Money 2020 Part II: We Told Ya So!».

Πηγή: hit-channel.com

(Visited 13 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top