Οι Kings of Leon παρουσιάζουν τα νέα singles «The Bandit» και «100.000 People»

Οι Kings of Leon επανεμφανίζονται δισκογραφικά με δύο ολοκαίνουργια τραγούδια και ταυτόχρονα ανακοινώνουν την κυκλοφορία του όγδοου studio album τους.

Τέσσερα χρόνια μετά το άλμπουμ «Walls», το συγκρότημα της rock ανοίγει ένα κεφάλαιο και προσφέρει ένα δείγμα από όσα θα ακολουθήσουν με τα νέα singles «The Bandit» και «100.000 People».

Τα δύο τραγούδια θα συμπεριλαμβάνονται στο άλμπουμ «When You See Yourself», το οποίο θα να κυκλοφορήσει από την RCA Records / Sony Music στις 5 Μαρτίου για να προσδώσει μια σύγχρονη εξέλιξη στον ήχο της μπάντας.

Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε στα φημισμένα Blackbird Studios του Νάσβιλ και την παραγωγή επιμελήθηκε ο – βραβευμένος με Grammy – Markus Dravs (Arcade Fire, Coldplay, Florence + The Machine).

Οι Leon of Kings προανήγγειλαν τη δισκογραφική επάνοδό τους αναρτώντας στα κοινωνικά δίκτυα με την είσοδο της νέας χρονιάς μια σειρά από αποσπάσματα ακυκλοφόρητων τραγουδιών, μεταξύ των οποίων ήταν το «The Bandit», αλλά και τα «Feel The Way You Do», «Dancing In Your Head» και «Spin It Like We Can».

Το «The Bandit», το οποίο αποτελεί το lead single του επερχόμενου άλμπουμ «When You See Yourself», συνοδεύεται από ένα ατμοσφαιρικό music video σε σκηνοθεσία του Casey McGrath που εδραιώνει τον ηχητικό και οπτικό τόνο του δίσκου.

Οι Kings of Leon απαρτίζονται από τα αδέλφια Caleb (τραγούδι, κιθάρα), Jared (μπάσο, πλήκτρα, φωνητικά) και Nathan Followill (ντραμς, κρουστά, φωνητικά) και τον ξάδελφό τους Matthew Followill (κιθάρα, πλήκτρα, φωνητικά).

 

 

Το tracklist του «When You See Yourself»

1. When You See Yourself, Are You Far Away
2. The Bandit
3. 100.000 People
4. Stormy Weather
5. A Wave
6. Golden Restless Age
7. Time In Disguise
8. Supermarket
9. Claire & Eddie
10. Echoing
11. Fairytale

Πηγή: www.hit-channel.com

(Visited 28 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top