Οι Korn μοιράζονται το καταιγιστικό single «Forgotten»

Οι Korn παρουσιάζουν με το τραγούδι «Forgotten» το δεύτερο single από το επερχόμενο άλμπουμ τους με τίτλο «Requiem».

Το «Forgotten» είναι ένα μελωδικό κομμάτι με fuzzy κιθάρες, πιστό στην εκφραστική αισθητική του συγκροτήματος. Έπεται του πρώτου single του «Requiem», του εξίσου ακατανίκητου και έντονου «Start The Healing», το οποίο αποκαλύφθηκε τον Νοέμβριο, όταν οι Korn ανακοίνωσαν το νέο άλμπουμ τους.

Το «Requiem» θα κυκλοφορήσει στις 4 Φεβρουαρίου από την Loma Vista Recordings. Διαδέχεται το «The Nothing» του 2019, το οποίο έφτασε στο Νο. 8 του Billboard 200 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι Korn είχαν αρχίσει να προετοιμάζουν κρυφά τους θαυμαστές για το «Forgotten» καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας πριν την επίσημη κυκλοφορία του single.

Στις 6 Ιανουαρίου, στην επίσημη ιστοσελίδα του συγκροτήματος αναρτήθηκε ένα teaser με κρουστά που φαινόταν να σχετίζεται με ένα νέο τραγούδι, για το οποίο κάποιοι θαυμαστές αρχικά νόμιζαν ότι είχε τίτλο «Now». Ταυτόχρονα, εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο ακόμα περισσότερα απομονωμένα ορχηστρικά κομμάτια από το «Forgotten».

Επίσης, πριν από τα Χριστούγεννα του 2021, κυκλοφόρησε στο Ηνωμένο Βασίλειο ένα νέο βιβλίο που περιγράφει λεπτομερώς κάθε τραγούδι που έχουν γράψει οι Korn.

Το «Korn: Every Album, Every Song» του Βρετανού συγγραφέα Matt Karpe υπόσχεται μια βαθιά εντρύφηση στους στίχους, στη μουσική και στις ιστορίες κάθε τραγουδιού που έχει γράψει η επιδραστική nu-metal μπάντα από την Καλιφόρνια.

Η έκδοση περιλαμβάνει επίσης B-sides, μεμονωμένα singles, ακυκλοφόρητο υλικό και τραγούδια που έχουν εμφανιστεί στο παρελθόν μόνο σε soundtracks ταινιών και παιχνιδιών.

Για την προώθηση του άλμπουμ «Requiem», οι Korn θα πραγματοποιήσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες μία σύντομη περιοδεία που θα ξεκινήσει στις 4 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί την 1η Απριλίου.

Πηγή: hit-channel.com

(Visited 19 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top