Οι The Killers παρουσιάζουν το νέο τραγούδι «C’est La Vie»

Οι The Killers κυκλοφορούν την deluxe έκδοση του τελευταίου άλμπουμ τους «Imploding The Mirage».

Η deluxe έκδοση συνοδεύεται από τις live εκδοχές των αγαπημένων τραγουδιών «Caution» και «Blowback», καθώς και από ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι με τον γαλλικό τίτλο «C’est La Vie» (Αυτή Είναι Η Ζωή), μια υπέροχη προσθήκη σε ένα ήδη τέλειο άλμπουμ.

Το «Imploding The Mirage» είναι το έκτο studio album των The Killers, ωστόσο αποτελεί τον πρώτο δίσκο που ηχογράφησε η μπάντα αφού άφησε το Λας Βέγκας για να εγκατασταθεί στο Λος Άντζελες.

Το άλμπουμ κυκλοφόρησε από την Island Records / Universal Music τον Αύγουστο του 2020 και έκανε ντεμπούτο στην πρώτη θέση του Ηνωμένου Βασιλείου και στο No. 8 των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το «C’est La Vie» είναι ένα παιχνιδιάρικο τραγούδι με μια δόση σκεπτικισμού, ασυνήθιστα μελωδικό σε σύγκριση με τις προηγούμενες δουλειές των The Killers.

Η μπάντα αναφέρεται μέσα από τους στίχους του «C’est La Vie» στις χαρές και στις λύπες της ζωής και στέλνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας.

«Μερικές φορές είσαι το ποτάμι / Και μερικές φορές είσαι η θάλασσα / Μερικές φορές είσαι ξένος στον εαυτό σου / Είναι ένα επικίνδυνο μέρος / Αλλά θα είσαι καλά / Απλά θυμήσου από πού προέρχεσαι», τραγουδά ο Brandon Flowers, ο frontman του συγκροτήματος.

Πηγή: www.hit-channel.com

(Visited 21 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top