Οι The Ocean επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο εμφανίσεις

Οι The Ocean (Collective) ανακοίνωσαν μια εκτεταμένη περιοδεία σε Ευρώπη και Ηνωμένο Βασίλειο, αρχής γενομένης από τα τέλη του προσεχή Αυγούστου.

Σε αυτή, το σπουδαίο post-metal σχήμα θα πλαισιωθεί από δύο ακόμη εξαιρετικά συγκροτήματα, τους Αθηναίους Playgrounded και τους Δανούς LLNN, με την τουρνέ να πραγματοποιεί και δύο στάσεις στην Ελλάδα, σημαίνοντας την επιστροφή του συγκροτήματος στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, οι τρεις μπάντες που βρίσκονται υπό την σκέπη της Pelagic, πρόκειται να εμφανιστούν στην Θεσσαλονίκη και το Principal Club Theater στις 28 Σεπτεμβρίου, καθώς και στην Αθήνα και το Temple μια μέρα αργότερα, στις 29 Σεπτεμβρίου.

Σχολιάζοντας την επικείμενη περιοδεία, η οποία πραγματοποιείται στα πλαίσια της υποστήριξης του εκπληκτικού “Phanerozoic II: Mesozoic / Cenozoic”, ενός από τα 30 καλύτερα άλμπουμ του 2020 σύμφωνα με το Rocking, ο ιθύνων νους της μπάντας και της Pelagic Records, Robin Staps, σχολίασε σχετικά:

«Με τους Playgrounded και τους LLNN, έχουμε δύο σχήματα παρόμοιας προοδευτικής νοοτροπίας, τα οποία επαναπροσδιορίζουν τον heavy ήχο, για να χρησιμοποιήσω και τον όρο του Roadburn (σ.σ. “redifining heaviness), όχι μόνο διαμέσου των κιθάρων και του distortion, αλλά και χάρη της καινοτόμας αξιοποίησης ηλεκτρονικών στοιχείων στην σκληρή μουσική».

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως στα πλαίσια του περσινού Roadburn Redux οι The Ocean παρουσίασαν ζωντανά ολόκληρο το “Phanerozoic II” σε μια εμφάνιση που μας άφησε άκρως θετικές εντυπώσεις.

Υπενθυμίζεται πως οι Playgrounded κυκλοφόρησαν φέτος το εξαιρετικό “The Death Of Death”, καθώς και οι LLNN το 2021 το ενδιαφέρον “Unmaker”.

Πηγή: rocking.gr

(Visited 7 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top