Οι Thirty Seconds To Mars θα επιστρέψουν με νέο album

Ο Jared Leto μπορεί να πέρασε το προηγούμενο διάστημα γυρίζοντας σκηνές ως Joker για τις ανάγκες του επερχόμενου film Justice League του Zack Snyder, ωστόσο δεν έχει αφήσει στο περιθώριο τους Thirty Seconds To Mars.

Σε νέα του συνέντευξη στο TODAY, ο Leto αναφέρθηκε στα μελλοντικά του σχέδια, τα οποία περιλαμβάνουν ένα νέο album από τους Thirty Seconds To Mars μέσα στο 2021.

«Είχα την ευκαιρία να δημιουργήσω αρκετή νέα μουσική για το group. Υπάρχουν περίπου 100 νέα τραγούδια» είπε ο ηγέτης του συγκροτήματος.

Ο διάδοχος του «America» του 2018 αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο έτος, με τον Leto να προσθέτει: «Ελπίζω η κατάσταση να μας επιτρέψει να βγούμε ξανά στον δρόμο και να περιοδεύσουμε. Ζούμε μια τρέλα και ελπίζω σύντομα να βγούμε από αυτή την τρέλα».

Και σημείωσε: «Παρόλη την δυσκολία της κατάστασης, έχω την εντύπωση πως η δημιουργία άνθισε την προηγούμενη περίοδο. Ακόμα και το ότι μάθαμε σε μια ρουτίνα, έκανε καλό σε κάποιους ανθρώπους».

Ο Αμερικανός τόνισε στο τέλος της συνέντευξης του πως ετοιμάζει και κάποια νέα κινηματογραφικά projects, για τα οποία θα έχουμε ενημέρωση σύντομα.

Πηγή: rockyourlife.gr

(Visited 22 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top