Παραδόθηκαν σώα τα δύο σκυλάκια της Lady Gaga που είχαν απαχθεί

Παραδόθηκαν σώα τα δύο σκυλάκια της Lady Gaga που απήχθησαν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα κατά τη διάρκεια ένοπλης επίθεσης.

Εκπρόσωπος της αστυνομικής διεύθυνσης του Λος Άντζελες επιβεβαιώνει ότι τα δύο γαλλικά μπουλντόγκ επεστράφησαν στην ομάδα της τραγουδίστριας. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, μια γυναίκα παρέδωσε τα σκυλάκια σε ένα τοπικό αστυνομικό τμήμα περίπου στις 6 μ.μ. (τοπική ώρα) την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου.

Προς το παρόν είναι άγνωστο αν η γυναίκα ζήτησε τη χρηματική ανταμοιβή 500.000 δολαρίων που είπε η Lady Gaga ότι θα έδινε στο άτομο που θα επέστρεφε τα σκυλάκια της.

Σύμφωνα με το Associated Press, το οποίο μετέδωσε πρώτο την είδηση, τα αγνοούμενα σκυλάκια παραδόθηκαν σώα και αβλαβή στο Αστυνομικό Τμήμα του Olympic Community.

Το πρακτορείο ειδήσεων αναφέρει ότι εκπρόσωποι της Lady Gaga και αστυνομικοί μετέβησαν στο τμήμα και επιβεβαίωσαν ότι παραδόθηκαν τα σκυλάκια της τραγουδίστρια. Η Lady Gaga βρίσκεται αυτό το διάστημα στη Ρώμη για τα γυρίσματα της ταινίας.

Η γυναίκα που επέστρεψε τα δύο γαλλικά μπουλντόγκ φάνηκε να μην έχει ανάμειξη στην επίθεση που δέχτηκε την Τετάρτη (24/02) ο βοηθός και φίλος της pop star, Ryan Fischer, ο οποίος δέχτηκε πυρά από άγνωστους δράστες ενώ περπατούσε με τρία από τα σκυλάκια της τραγουδίστριας και παραμένει νοσηλευόμενος.

Πριν την επιστροφή των αγαπημένων της κατοικίδιων, η Lady Gaga εξέφρασε μέσα από το Instagram τη θλίψη της για το περιστατικό.

«Τα αγαπημένα μου σκυλιά Koji και Gustav απήχθησαν στο Χόλιγουντ πριν από δύο βράδια. Είμαι πολύ λυπημένη και προσεύχομαι με μια πράξη καλοσύνης η οικογένειά μου να βρεθεί ξανά μαζί. Θα πληρώσω 500.000 δολάρια για την ασφαλή επιστροφή του», έγραψε.

Επίσης πρόσθεσε: «Συνεχίζω να σε αγαπώ Ryan Fischer, διακινδύνευσες τη ζωή σου για να πολεμήσεις για την οικογένειά μας. Θα είσαι για πάντα ήρωας».

Πηγή: hit-channel.com

(Visited 21 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top